Ez jó napi menü vagy kevés?
Reggeli: 3-4 tojás (mindig másképpen készítve) zöldségekkel
Tízórai: 2-3 dió vagy gyümölcs (1 alma v. 2 barack v. 2 kiwi, stb) estleg néha paleosüti
Ebéd: zöldség nyersen vagy sütve vagy párolva, 3-4 tojás (ebédre csak akkor eszek tojást ha reggelire nem), esetleg gyümölcs
Uzsonna: ugyanaz mint a tízórai
Vacsora: zöldség
Tudom, hogy hiányzik a hús, a hal, de egyiket sem szeretem túlságosan, hetente max. 2-szer szoktam enni főtt húst, egy keveset.
Vélemények?
Ez most komoly, hogy a paleós kategóriában a koleszterin miatt aggódunk? Egyél nyugodtan tojást. Semmi bajod nem lesz tőle.
Én mondjuk a helyedben lényegesen több húst ennék, de ha válogatós vagy, akkor ez van. Nem kötelező. Bár én éhen halnék nélküle. :)
Bőven jó.
1. Kínában a legbrutálisabb, mindenhol (jelentős országokban) elismert harcművészek hagyományosan.. heti egyszer esznek húst. És?
2. Olyan hogy koleszterin, csak a képzetlen vagy félretájékoztatott emberek, és a nyulak fejében rémkép. A nyulaknak halálos méreg, hát nem is eszik meg egy nyúl egy tehenet, disznót, tyúkot vagy tojást. Az idióták pedig nyulak alapján károsnak ítélik.
Nevetséges téma, nem tudományos..
Ha nem unod meg a sok tojást, akkor nem rossz. :)
(mondom ezt úgy, hogy képes vagyok egy héten keresztül májat enni :P és nem unom)
Szerintem jó, egyszerű és minden benne van. Nekem hiányozna a hús, de hát írtad hogy nem szereted, érthető, én meg tojást eszem ritkábban.
Én is a tojást unom néha meg. A húst meg nem. Najó a csirkét igen, nem tudom miért:D
De szerintem jó. Lány vagy ugye? Egy fiúnak sztem kevés lenne, de egy lánynak teljesen jó :) Néha azért jó ha eszel húst.
Mert a csirkének nagyon gyenge íze van (főleg a mai tápozott csirekoknak).
A tojást el kell készíteni többféleképpen, a főtt tojás sárgájából fűszeres krémet kavarni (talán töltött tojásnak hívják) illetve az egész tojást összetörni, fűszerekkel, majonézzel tojás saláta és máris változatosabb ízvilág. Hátha ez segít szükség esetén.
Ez majdnem jó, csak épp nem teljesértékű táplálkozás. Súlyos Omega-3-hiányhoz vezet néhány év múlva, ami először agyi tompaságban nyilvánul meg, aztán általában pánikbetegség, depresszió és skizofrénia követi a papírforma szerint, amelyek sorrendje egyénileg változó lehet, vagy stádiumok kimaradhatnak.
A koleszterinproblémáról persze nem beszélve, azt megemlítették előttem. A tojásban főleg Omega-6 és 9 található, és a koleszterinproblémák a 3-6-9 egyensúlyának hiánya okozza.
A helyes táplálkozást nem az ízlés határozza meg, hanem a biológia. :)
Másik terv?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!