Tudnátok mondani olyan ételeket amiben kevés a szénhidrát de sok a kalória?
Figyelt kérdés
IR miatt IR diétán vagyok. Nagyon sokat fogytam. Az orvos azt tanácsolta, maradjak a többszöri étkezésnél, figyelembe véve a szénhidrát határokat és hogy azok lassú felszívódású élelmiszerekből álljanak. Viszont egyek kalória dús(abb) ételeket. Mik ezek? Mostmár tök tanácstalan vagyok, mit egyek...:)2012. dec. 28. 17:58
1/2 anonim válasza:
zsírosbb husik, olajos magvak, tojássárgája.
2/2 anonim válasza:
De jó neked, hogy már itt tartasz. Neked már az a probléád, hogy ne fogyj tovább. Én meg ma kezdtem el a diétát. Írnál nekem priviben, hogy mégis egy átlagos napon mit ettél??? Nekem olyan hihetelen, hogy ennyit és ennyiszer kell ennem és fogyni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!