Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szerintetek jó karácsonyi...

Freyja kérdése:

Szerintetek jó karácsonyi ajándék lehet fogyni vágyóknak a szénhidrát és kalória mentes tészta?

Figyelt kérdés
Kaptam a fészen egy megosztást szénhidrátés kalória mentes tésztáról. Valami új termék, nem sok info van még róla, de valóban különlegesnek tűnik. Gyerekkorunk óta folyamatosan a súlyával küszködik az egyik elgjobb barátnőm - szerintetek jó ajándék lehet ha ilyen tésztát kap karácsonyra?w

2012. nov. 15. 08:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Szerintem a tészta nem valami jó ajándék, főleg nem karácsonyra. Csak úgy, ha veszel neki az más, de karácsonyra nem tűnik jó ötletnek.
2012. nov. 15. 08:42
 2/18 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen fogyókúrát tart. Vagy tart e fogyókúrát? Lehet megsértődik mert azt gondolja hogy te azt gondolod hogy fogynia kell. Szóval necces több okból is.

Én kalóriát számolok és én mondjuk mérlegnek örültem volna és kaptam is mert konkrétan kértem. Más 90 napost folytat neki a gyümölcs a legjobb.

Szóval ajándéknak necces. És én mondjuk még nem is hallottam róla és hihetetlen. Akkor ha nincs benne szénhidrát akkor miből van? Egészséges egyáltalán?

Szerintem találj ki átlagosabb dolgot, ami nem a súlyához kötődik.

2012. nov. 15. 08:42
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk, egy kissé kiakadnék, ha még karácsonykor (az össznépi zabálások idején) is arra emlékeztetne valaki, hogy vigyázz, mert neked fogynod kell!!!!

Majd azt akkor add neki oda, amikor (karácsony után) elkezd panaszkodni, hogy mennyit felszedett magára! :)))

2012. nov. 15. 08:55
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok!

Inkább végy neki egy szakácskönyvet, amely pl. Zöldség-gyümölcs-alapú kaják készítését sorolja, vagy éppen Salátákat, vagy valami hasonló tartalmú, csak lehetőleg ne "ordítson" a borítón, hogy ez kifejezetten fogyókúrázók részére készült.

2012. nov. 15. 09:35
 5/18 anonim ***** válasza:

Szia

Én szerintem jobban járnál ,ha recept könyvet adnál neki amiben finom,laktató ,de szénhitdrátszegény ételeket csinálhat magának.

Hogyha adsz neki egy csomag tésztát azzal nem fog lefogyni ,de érezteted vele karácsonykor ,hogy van felesleg rajta lehet fogyni.

Amúgy tehetsz a dolog érdekében te is! Tiltsd le a csokiról meg a kenyérről és járj a nyakára hogy menjetek kocogni;)

Minden jót!

2012. nov. 15. 10:12
 6/18 anonim ***** válasza:

A barátság arról szól, hogy olyannak szereted a másikat, amilyen. És nem célozgatsz pl. a súlyára. Elhiszem, hogy jót akartál, de szerintem a másik oldalról nézve sértő. Olyan, mintha a képébe vágnád, hogy kövér. Más, hogy küzd a súlyával, és más, ha az orra alá dörgölöd.

Tudod, "Mert magamat kigúnyolom, ha kell, De hogy más mondja, azt nem tűröm el!".

Én a diétás szakácskönyvet se tartom jó ötletnek - ugyanezért. Kivéve, ha konkrétan vagy EGY könyv, amit kinézett magának és szeretné megvenni/megkapni.

2012. nov. 15. 11:04
 7/18 anonim ***** válasza:
Azt sem igazán tartom jó ötletnek, hogy elkezded eltiltani dolgoktól, mint ahogy azt valaki itt tanácsolta. Annyira már nem gyerek, ha akarja, meg ő maga megvonja saját magától a csokit és hasonló nasikat. A ti barátságotok nem abból áll, hogy mint a csendőr állj ott mellette, és minden mozdulatát felügyeld, és te határozd meg azt, hogy mikor mit eszik. Ő tudja!
2012. nov. 15. 11:21
 8/18 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki, már ha gluténmentes is! Persze!
2012. nov. 15. 11:49
 9/18 anonim ***** válasza:

[link]

Kedves 8-as, és mindenki, akit érdekel!

Ezt tegnap találtam: azt írja, hogy laktóz, glutén és cukormentes ételek.

Bár még nemigazán mélyedtem bele, de mint aki erősen keresi, hogyan lehet koplalás és testmozgás nélkül (!) lefogyni :))) lementettem magamnak!

Talán segít nektek is valamit!

2012. nov. 15. 11:54
 10/18 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen típusú ember. Van aki kiakad azon, ha a súlyára utaló ajándékot adsz. Van aki örül neki, mert tényleg praktikus és hasznos, ha fogyókúrázik. Attól is függ, hol adod oda, nagy családi összejövetelen lehet hogy zavarná, kettesben meg nem. Aztán az is lehet, hogy nem is akar ilyesmit kipróbálni, akkor megint csak nem jó ötlet.

Te ismered a barátnőd, gondold át, hogy szerinted mit szólna. Akár adott esetben kérdezz rá, így ugyan bukik a meglepetés, viszont tuti nem fogsz mellé vele.

2012. nov. 15. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!