20 gramm szénhidrát kevés naponta?
Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 10:59
2/6 anonim válasza:
Igen, a legtöbb embernek nagyon kevés lenne. Napi 20 gramm szénhidrát kb 2 közepes méretü alma. Ezenkívül semmi, se tejtermék, se más zöldség, csak hús. A kérdés az, hogy kibírnád-e? Pár napig szerintem lehetséges, viszont utána nagy esélyed lenne a zabára. Szerintem, engedj meg magadnak többet. Kezd mondjuk elsö héten 2g/tskg, következö héten, ha bírod akkor 1g/tskg. Ettöl is beindul a fogyás és a szervezetedet se készíted ki. Viszont próbálj meg pontosan számolni, pl: 1 deci tejben már több mint 5gramm ch van, üdítök stb. Sok sikert!
Lassan jársz tovább érsz.
3/6 anonim válasza:
20g-mal már lehet, hogy tudsz ketózist kialakítani. Ha jól bírod szénhidrát nélkül, nézz utána a ketogén diétának, baromi hatékony, csak én nem bírom tartani mert szédelget ch nélkül:
4/6 anonim válasza:
Én 2 hétig ettem úgy hogy egy nap csak 20g szénhidrát(vagy kevesebb)
5/6 anonim válasza:
Én hónapok óta így eszem, 1-1 nap kivételével. Ez miért ilyen kétes téma? Egyértelmű, hogy jó. Persze aki ilyenkor tejtermékeket eszik, és az inzulinja magas lesz annak leviszi az egyébként jól szabályozott vércukrát, és szédelegni kezd.
6/6 anonim válasza:
Kevés.100-150 g naponta már komoly diétának számít ha hosszú ideig folytatod,hiszen ez a napi adag fele körül van.A különbséget a szervezet maga állítja elő,és ez nagyon megviseli hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!