Rubint réka 2009es dvd 2 naponta + fehérkenyér, és szénhidrát, sütimegvonás = fogyás, de mikor?
Egy életre megvonod a szénhidrátokat? Fehérjét miből és mennyit fogsz bevinni a szervezetedbe? Hányszor fogsz enni egy nap? Soha többé nem fogsz sütit enni?
Ha nem tudod, hogyan kell táplálkozni, mit lehet enni, és mit nem, illetve mit mikor, hányszor, és hogyan működik az emberi szervezet, akkor vissza fogod hízni amit leadtál. Ráadásul ha nem viszel be elegendő jóminőségű fehérjét, akkor az izomzatodból fogsz veszíteni. Jó minőségű szénhidrát nélkül nem lesz engergiád...
Igy gyorsan fogsz fogyni, mivel megvonod a 2 leghizlalóbb dolgot a szervezetedtől.
De! figyelj oda, mert ebből tényleg nagy baj lehet, én is elkezdtem igy enni 2 éve, és azóta nem eszek fehér kenyeret, tásztát, meg cukros dolgokat se, mert nagyon gyorsan visszahiznék..
Ha ezt akarod csinálni, akkor jól meg kell gondolnod, mert a régi kajákat nem eheted majd ugyanugy.
Életmódváltásra van szükség, ez nem ilyen egyszerű.
Néha sztem azért egyél főtt krumplit, meg barna kenyeret, mert én már attól is hizok, mert régen még azt se ettem.
Mondjuk a kenyér nem is hiányzik nagyon, meg mostmár megtanultam, mivel alakithatom át a kajákat egészségessé, és ugyanolyan finomatkat eszek, mint a családom :)
Meg ha süti kell, elsétálok 1 norbi pékségbe, és veszek 1-2 finom falatot, vagy diétás csoki, azt is lehet mértékkel fogyasztani :) mondjuk én majdnem napi táblákat bevágok, és nem hiztam még :D mondjuk nem is fogytam.
Na mindegy, ezt csak leirtam, mert nekem ez volt nehéz, a sok édesség utáni vágy :) De megoldotatm.
Csak figyelj oda, h nagyon-nagyon sok zöldséget egyél, hússal, mert a fehérje kell,de az mondjuk van a joghurtban.
Meg néha 1-2 teljeskiőrlésű cuccot beletehetnél az étrendedbe,mert sztem ez igy nem lesz jo hosszutávon, vagyis ha nem akarsz Hamleton élni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!