Freyja kérdése:
Szerintetek jó karácsonyi ajándék lehet fogyni vágyóknak a szénhidrát és kalória mentes tészta?
Figyelt kérdés
Kaptam a fészen egy megosztást szénhidrátés kalória mentes tésztáról. Valami új termék, nem sok info van még róla, de valóban különlegesnek tűnik. Gyerekkorunk óta folyamatosan a súlyával küszködik az egyik elgjobb barátnőm - szerintetek jó ajándék lehet ha ilyen tésztát kap karácsonyra?w2012. nov. 15. 08:17
11/18 anonim válasza:
Nagyon köszi!
Én a rizsnél alacsonyabb ch tartalmú alapanyagot választok, de ilyesmikből meg lehet sütni a karácsonyi, szülinapi édességeket, tök jó recept!!!
12/18 anonim válasza:
Örülök, hogy tetszik!
(Csak még azt nem találtam ezen az oldalon, hogy hol vannak, hol találok egyéb recepteket, mert valahogy az az érzésem, hogy lennie kell többnek is!)
Ha rátalálsz, megteszed, hogy szólsz?
14/18 anonim válasza:
A recept tetszik, de paleós oldalakon, FB csoportokban annyi tökéletesen hibátlanul egészséges édesség, süti, kenyérféle recept van, hogy én maradok azoknál :)
15/18 A kérdező kommentje:
Én a kérdező vagyok és köszönöm a hozzászólásokat. Egy kicsit meglepődtem, hogy majd mindenki mennyire elveti ezt az ötletet. Mindenki onnan közelítette meg a kérdést, hogy nehogy megsértődjön merthogy utalás lenne az ajándék a súlyára - én meg azt gondoltam, naívan - talán mivel erre a témára van rágörcsölve, jól esne neki ha érezné, hogy támogatom az igyekezetét. Hm...van még időm eldönteni szerencsére.
2012. nov. 17. 20:59
16/18 anonim válasza:
vedd meg neki Drugs Bunny - A sárga kapszula c. könyvét, attól legalább lefogy.
17/18 anonim válasza:
Valaki arrol irt, hogy a baratsag arrol szol, hogy elfogadjuk a masikaT OLYANNAK AMILYEN... szerintem edig a baratsag egymas osztonzeserol is szol, es arrol, hogy segitunk egymasnak elerni a celokat. SZerintem jo otlet, hiszen utana megtudja ott venni maganak, ugyanattol a cegtol. Te ismered ot, es ha szerinted jo, akkor jo. Lehet nem ont karacsonyra valo, de ki tudja segitesz vele neki sokat..
18/18 anonim válasza:
Kérdező, jogos számítás volt. A többség lehet lelkibeteg, és magából kiindulva azt mondaná hogy ne vegyél ilyeneket ajándékba.. hát aztán mégis akadnak normális válaszolók, nem de? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!