Tudtok nekem segíteni? Olyan ételek érdekelnének amiben kevés szénhidrát van .
Olyan ételek érdekelnének amivel jó lehet lakni de kevés szénhidrátot tartalmaz .
Előre is köszönöm a segítséget .
Sokáig eltelítenek: fehérjék.
tojás -> nekem ez vált be legjobban, főleg a főtt, de vigyázz a sárgájára mert sok zsírt tartalmaz, egészséges embernek is max 2-t ajánlanak naponta. a fehérjéből akármennyit ehetsz. És ne olajon süsd! Vagy főzd, vagy olaj nélkül csináld
túró -> ez is bejött. elkészítheted körözöttnek zöldségekkel, vagy magában zöldségekkel, zöldfűszerekkel stb
kefir/natúr joghurt
fehér húsok: hal, pulya, csirkemell. a vörös húsokban is kevés a szénhidrát, de azok több kcalt tartalmaznak és zsírosabbak.
sovány sajt. (a zsíros sajtokban is kevesebb mint 0,1 ch van de azok zsírosak így kcal szempontjából rosszabbak. pl. inkább mozarellát egyél, ne edamit)
zöldköret, saláták persze öntet nélkül:)
amúgy zabpehellyel zabkásával is tökre jól lehet lakni, minimális a ch tartalma csinálhatod édesítővel, vízzel így kcalt spórolhatsz engem 4-5 órára eltelített és az egész kb 150 kcal volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!