Paleolit diéta okozta egészségügyi problémák érdekelnének. Ha valaki tapasztalt ilyesmit leírná pontosan hogy mik voltak azok és mennyi idő után jöttek elő?
szerintem, ha ilyen mértékben hullik a hajad, az már elég ok.
én egyáltalán nem vagyok hive annak, hogy vonjunk meg magunktól dolgokat.
szerintem a legjobb ha mindent eszel, csak mértékkel.
nem jó a túlzott zabálás, de az ész nélküli megvonás sem.
a szervezetnek mindenre szüksége van.
az étkezések lehetőleg legyenek változatosak, de mértékletesek.
én nekem akárki akármit mond, nem gondolom, hogy jó, ha valaki reggel, déleben, este húst meg zsirt zabál kétpofával, ahogy az sem ha valaki rengeteg kenyeret, édességet, mű kajákat eszik.
persze, ha valaki igy akarja csinálni, akkor hajrá, na nekem aztán mindegy.
Nem ismerjük a hajhullás okát. Utána kell nézni, meg lehet próbálni vitamin pótlásokat.
Mivel paleóval mindent eszel, illetve olyan ételeket nem amik egyébként mérgezőek lennének, így emiatt hajhullásra kicsi esélyed van. Meg kell találni az okát, és azt megszüntetni. Ez nyilván nem az édességhiány..
Kell keresni jó orvost, ez Hagyományos Kínai Orvoslási szakértőt is jelenthet.
Az a gond, hogy 2-3 hét alatt annyi hajad kihullik, amennyi majd 2 év alatt nő vissza.
Én hajnövesztésben a kókuszolajra esküszöm. Személyes tapasztalat. Itt szakszerű orvosi hozzászólást nem fogsz kapni sajnos. Erre a nyakamat teszem. NEm sok orvos nézelődik errefelé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!