Paleolit diéta okozta egészségügyi problémák érdekelnének. Ha valaki tapasztalt ilyesmit leírná pontosan hogy mik voltak azok és mennyi idő után jöttek elő?
Figyelt kérdés
Légszi olyanok ne írjanak, akik szerint ha valami baj van a paleoval akkor az illető rosszul csinálja. Nem érdekel a mellébeszélés, csak a tények.2013. jan. 15. 13:37
41/55 anonim válasza:
keményítőt edzés után/edzésnapon megéri enni, jobban le lehet így szálkásodni. legalábbis ezt olvastam.
mondjuk heti 1 nap vagy 2 nap
43/55 anonim válasza:
én egyenlőre gyümölcsökből eszem néha többet, de sztem ez nem hülyeség. viszont azokon a napokon a zsírt kell csökkenteni. pl volt hogy 2 banánt megettem csirkemellre vacsira sütve hagymával meg fahéjjal és másnap mintha vékonyabb lett volna a bőr a hasamon :D szóval lehet nem kamu.
44/55 anonim válasza:
de ezek akkor használnak ha fiú esetén már 10% zsír alatt vagy, lánynál meg 20% alatt kb
45/55 agi91babe válasza:
Utolsónál van a pont! És ha rendszeresen edzel elég intenzíven....
46/55 anonim válasza:
Nekem akkor lett vékonyabb a bőröm amikor az egyik bordámat át akarták tolni a gerincem irányába. Lehet létezik a zsírégető masszázs?
1 nap alatt nem lett vékonyabb senki bőr alatti zsírrétege, ezen..
Na most komolyan, ezen gondolkozzunk picit. Ha működik is valami: ám legyen. Na de nem 1 éjszaka alatt.
47/55 anonim válasza:
Az igaz hogy a tesóimnak vekonyszalu a haja az enyém meg vastagszálú és sűrű volt de nem hiszem hogy kóros lenne a sok haj.Van a rokonságban másnak is ilyen haja mint nekem.A paleot nem fogom abbahagyni,de remélem idővel rendeződik majd a hajam is.Most hogy olvastam a hozzászólást nekem is előjött a több évvel ezelőtti bőrallergiam,de azzal úgy voltam hogy a fogyás hatására tisztul a szervezetem azért jött elő megint.Ezek szerint a hajhullás is valami betegség tünete lehet?
48/55 anonim válasza:
" Tehát.. az orvos ha diagnosztizál valakit, akkor ő támad?"
azért arról ne feledkezz meg, hogy te nem vagy orvos!
49/55 anonim válasza:
Az orvos nem egy papír miatt lesz értékes, erről pedig mások ne feledkezzenek meg.
50/55 anonim válasza:
vannak esetek, amikor ez az állitás valós lehet, de te akkor sem vagy orvos, ne gondolj magadról ilyen sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!