Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » 4 hét alatt elérhetek látványo...

4 hét alatt elérhetek látványos eredményt paleo diétával plusz napi 1 óra mozgással (futás, Réka, Béres A. , kick-box, stb. )?

Figyelt kérdés
Ne értse félre senki, nem 4 hétig akarom ezt az életmódot folytatni, hanem egész életemben, csak arra lennék kiváncsi, hogy kezdés után 4 héttel, amikor letelik a vizsgaidőszak és újra találkozom a szaktársaimmal akkor látni fogják-e már az eredményt? Egyébként 170 cm vagyok és 75 kg.

2012. dec. 28. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:

ha mindent jól csinálsz,akkor 4-5 kilónál többet úgy sem adsz le,uh az nem olyan látványos.

de persze minél előbb el kellene jutni a következtetésre,hogy önmagadért és az egészségedért edz elsősorban és semmiben se befolyásoljon mások megítélése.

se a pozitív,se a negatív.

2012. dec. 28. 21:48
 2/5 Julie S ***** válasza:
Ezt nem lehet előre tudni. Nekem másfél hónap alatt tíz kiló lement, van akinek viszont több idő kell hozzá, hogy beinduljon a fogyás.
2012. dec. 28. 23:02
 3/5 anonim ***** válasza:
35%
Ki fogsz égni 1 hét alatt ha paleon akarsz napi 1 órát mozogni.Ez egy eleve elvetélt ötlet.Kompetitív futó vagyok, tapasztalat.
2012. dec. 29. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:
67%

Kick box simán menni fog, küzdősportokhoz kiváló táplálkozás a paleo. Gondolom akkor a futás, Réka, Alexandra tornák, edzések is menni fognak.

4 hét alatt látványos változást nem kell várni, biológiai korlátok vannak, nem is lenne egészséges ennyi idő alatt szembetűnő fogyás. Viszont aki szemfüles, az észrevehet rajtad változást. Gondolok én olyanra minthogy a bőröd tisztulhat, a megjelenésed javulhat - hiszen a tested a méreganyagok állandó semlegesítése helyett a normál regenerációs folyamatokkal tud működni, egy átlagosan táplálkozó ember és egy fitt paleós között van azért különbség.

2012. dec. 29. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Amit a futó gyerell írt az egy hatalmas nagy butaság. Nekem a paleo mellett is simán megy az intenzív edzés. A paleo diétában elvileg nincs mennyiségi korlát, szóval akár egy egész csirkét is betolhatsz egy nap, az meg hol nem elég kalória? Én mondjuk pirított magvakat és almát ettem sajttal ha nagyon megéheztem, az laktató és finom is.
2013. jan. 15. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!