A férjem nem támogat a fogyásban?
Minden függő menjen pszichológushoz, kérjen segítséget, ha egyedül képtelen megoldani a problémáját. Egyedül is le lehet szokni a cigiről egyébként. Minden fejben dől el.
Miért vagy kajafüggő? Utána néztél már ennek pszichológai szinten? Utálod magad, esetleg nem tudod kezelni a stresszt, van valami traumád a kajával kapcsolatban, nincs más örömforrásod..stb.?
Nem tudom, olvassa-e még a kérdező a válaszokat, de hátha másnak hasznos lesz.
Nálunk én fogyok (és én főzök, szóval kicsit a férjem is), de rengeteg bonbon van otthon (imádom az édességet). Nekem az segített a sóvárgásomon, hogy vettem (nem a reklám helye) egy bizonyos fehérjeport, amivel lehet étkezést kiváltani, vaníliásat. 1,5%-os tejjel iszom (4 dl), és egy az egyben olyan íze, állaga lett, mint a bolti madártejnek, viszont nagyon eltelít. Én tízóraira iszom, a reggelim egy szelet tk toastkenyér, és egy kis diétás lekvár általában, és elvagyok így délután egyig. Általában tudom, mit eszek másnap, ezért van, hogy uzsonnára belefér egy csokis müzliszelet, vagy hozzáadott cukor mentes kis tejberizs, túrórudi, ilyesmi. Nem is kívánom így a bonbonokat, még akkor se, ha a párom eszik, mert eszek elég édeset napközben.
Nem tudom, mekkora a kereted (írtad, hogy kicsi), de: ha apróra vágsz egy fél almát, és beleteszed sovány joghurtba (akár 1%osba) egy kis sovány túróval, az laktató, finom, és alig van benne zsír és ch, biztos belefér a keretedbe. Amikor az esküvőre készültünk, nagyon kevés kalóriával fogytam (1200), két hónapig (nem csinálnám soha többé), de ez az almás cucc még abba is belefért, és kiváltotta a csokikat és raffaellókat. :)
Kicsit off, és bocsi, de abba, hogy ki ki előtt eszik, nem folynék bele. 😅
P.s.: szombaton hamburgerezünk majd, mert ki szeretné próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!