Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A férjem nem támogat a fogyásban?

A férjem nem támogat a fogyásban?

Figyelt kérdés
Vagyis a szintén tartasban. Tudom,rajtam áll,ne egyem meg..de halomra hordja az édességet e smondig ott van előttem. Nem tudja eldugni,előttem eszik,stb. Nyolcvan kilórol fogytam vissza hatvanra szülés után(miután már nem szoptattam).a karácsony miatt elszálltam,plusz három kilót hiztam,mqr a lelkiismeret. Mkdntam neki legalább a maradék csokit (.ért tonna szám hoztam a rokonok) tegye el szem elől. Ne egyem meg,nem kötelező,ez a válasz. Mindig ez van amúgy,pattogatott kukorica csipsz minden is van,rántott hús,én eorsze nem ehetek. Ő bezzeg alig hízik. Mit csináljak vele? Szeretem amúgy,meg ő is engem,de kimeszit ezzel. Fogalma sincs mekkora melom van hogy emgtartsam a súlyom. Engem is mindgj kínál,ha valami finomságot eszik. Az a legrosszabb,ha egyszer kétszer engedek neki. Iszonyat buntudat utána,de még rosszabb,ha kiesek a rutinbol,mint most karacsonykor,és visszaállni,na ez egy tortura.Akinek hasonló a párja,mit csinál?
2023. dec. 30. 18:58
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
25%

Minden függő menjen pszichológushoz, kérjen segítséget, ha egyedül képtelen megoldani a problémáját. Egyedül is le lehet szokni a cigiről egyébként. Minden fejben dől el.

Miért vagy kajafüggő? Utána néztél már ennek pszichológai szinten? Utálod magad, esetleg nem tudod kezelni a stresszt, van valami traumád a kajával kapcsolatban, nincs más örömforrásod..stb.?

2024. jan. 2. 09:05
 52/56 anonim ***** válasza:
0%
Nemtom, én 13 éves koromtól 25 éves koromig napi másfél-2 doboz cigit szívtam, aztán szépen fokozatosan letettem nagyjából 2 hónap alatt. Szóval nem kell a rossz duma. Akaratgyengeség ez csak.
2024. jan. 2. 10:40
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok, csak én külföldön dolgozom(6 hetet kint, 6 hetet itthon), kint könnyű tartani a diétát, viszont mikor hazajövök nagyon nehéz, rengeteg édesség van itthon, anyukám süt, állandóan cukrászdába járnak, hozzák haza a rengeteg sütit, szóval kajahegy van kaja hátán. Erre tényleg nincs más megoldás csak az akaraterő, és önfegyelem, nálam is csak ez működik. Elvégre nem mondhatom, hogy miattam ne vegyenek ilyeneket.
2024. jan. 4. 23:28
 54/56 anonim ***** válasza:
36%
De egyébként itt látszik a sok akaratgyenge sárkány, hogy nullára pontozzák azt, aki azt mondja, hogy ne a férjét csesztesse, hanem legyen nagylány. Csupa boldog férj lehet mögöttük.
2024. jan. 5. 11:17
 55/56 anonim válasza:

Nem tudom, olvassa-e még a kérdező a válaszokat, de hátha másnak hasznos lesz.

Nálunk én fogyok (és én főzök, szóval kicsit a férjem is), de rengeteg bonbon van otthon (imádom az édességet). Nekem az segített a sóvárgásomon, hogy vettem (nem a reklám helye) egy bizonyos fehérjeport, amivel lehet étkezést kiváltani, vaníliásat. 1,5%-os tejjel iszom (4 dl), és egy az egyben olyan íze, állaga lett, mint a bolti madártejnek, viszont nagyon eltelít. Én tízóraira iszom, a reggelim egy szelet tk toastkenyér, és egy kis diétás lekvár általában, és elvagyok így délután egyig. Általában tudom, mit eszek másnap, ezért van, hogy uzsonnára belefér egy csokis müzliszelet, vagy hozzáadott cukor mentes kis tejberizs, túrórudi, ilyesmi. Nem is kívánom így a bonbonokat, még akkor se, ha a párom eszik, mert eszek elég édeset napközben.

Nem tudom, mekkora a kereted (írtad, hogy kicsi), de: ha apróra vágsz egy fél almát, és beleteszed sovány joghurtba (akár 1%osba) egy kis sovány túróval, az laktató, finom, és alig van benne zsír és ch, biztos belefér a keretedbe. Amikor az esküvőre készültünk, nagyon kevés kalóriával fogytam (1200), két hónapig (nem csinálnám soha többé), de ez az almás cucc még abba is belefért, és kiváltotta a csokikat és raffaellókat. :)

Kicsit off, és bocsi, de abba, hogy ki ki előtt eszik, nem folynék bele. 😅

P.s.: szombaton hamburgerezünk majd, mert ki szeretné próbálni.

2024. febr. 23. 07:28
 56/56 anonim válasza:
Az előző válaszoló vagyok. Az kimaradt, hogy fő a kompromisszum :) Egy kalóriadúsabb étkezést vagy egy-két szelet sütit lehet kompenzálni egy kicsit több mozgással, vagy a többi étkezéssel. Például lángosreggeli után csirkemell+uborka+natúr joghurt estebédre (akkorra éheztünk meg), és nagyon jól eltelített, belefért a keretbe. A madársaláta, uborka, paradicsom és paprika igazi jollyjoker, mert jól laktat (de csak köretként!) és alig van benne valami. Illetve… a férj is nyugodtan eheti néha azt, amit te, csak esetleg többet :)
2024. febr. 23. 08:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!