Vagyis a szintén tartasban. Tudom,rajtam áll,ne egyem meg..de halomra hordja az édességet e smondig ott van előttem. Nem tudja eldugni,előttem eszik,stb. Nyolcvan kilórol fogytam vissza hatvanra szülés után(miután már nem szoptattam).a karácsony miatt elszálltam,plusz három kilót hiztam,mqr a lelkiismeret. Mkdntam neki legalább a maradék csokit (.ért tonna szám hoztam a rokonok) tegye el szem elől. Ne egyem meg,nem kötelező,ez a válasz. Mindig ez van amúgy,pattogatott kukorica csipsz minden is van,rántott hús,én eorsze nem ehetek. Ő bezzeg alig hízik. Mit csináljak vele? Szeretem amúgy,meg ő is engem,de kimeszit ezzel. Fogalma sincs mekkora melom van hogy emgtartsam a súlyom. Engem is mindgj kínál,ha valami finomságot eszik. Az a legrosszabb,ha egyszer kétszer engedek neki. Iszonyat buntudat utána,de még rosszabb,ha kiesek a rutinbol,mint most karacsonykor,és visszaállni,na ez egy tortura.Akinek hasonló a párja,mit csinál?
150 cm-es nö vagyok, de MINDENT eszem, és nem híztam vissza az elmúlt 5 évben egyetlen grammot sem.
2023. dec. 30. 20:02
12/56 anonim válasza:
Üljetek le és komolyan beszéld át vele ezt a dolgot. Szerintem ő nem érzi, hogy neked ez milyen nehéz. Nyilván nem arról van szó, hogy ő ne egyen ilyen cuccokat, csak ne előtted és ne kínálgasson.
2023. dec. 30. 20:10
13/56 anonim válasza:
Az 5-össel vitatkoznék, hogy nekem sikerült úgy úrrá lenni a hízáson, hogy az önuralmam továbbra is csapnivaló. Hagyok elöl zöldséget, hogy eltereljen, a kalóriatömény cuccokat elpakolom szem elől. A számolás is sokat segít gátszakadás ellen (így nem érzem a harmadik süti után, hogy most már úgyis mindegy és eszem meg a többi tizet is). Hasonló problémával küzdő rokonnak a héjas szotyi segít: zsíros, de marha lassan lehet enni.
2023. dec. 30. 20:11
14/56 anonim válasza:
Neked kell tudnod felnőtt nőként nemet parancsolnod magadnak.Ottvan elötted de nem vagy köteles megenned. Most ő se egyen mert te nem ehetsz? Ezt nem várhatod el tőle.Mi a párommal nem hízunk sehova így ő éjjel nappal nasizik. Én viszont tejfehérje allergiás vagyok ergó kekszeket, csokikat plusz egy halom nasit amit ő eszik nem ehetek.Nem zavar ha eszi előttem, tudom hogy nekem nem szabad. Ezt neked kell tudnod szintén mi az ami szabad neked és mi nem.Megehetsz napi pár szem csipszet meg 2-3 kocka csokit.
2023. dec. 30. 20:30
15/56 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon gáz, hogy ennyire semmibe vesz… nálunk fordított a helyzet, férjemnek van a problémái a súlyával, de minden lehetséges módon segítem mert tudom, mennyire nehéz ez neki és mennyire megviseli a túlsúly. Én inkább dugiban eszek Édeset, csakhogy segítsek neki.
2023. dec. 30. 21:28
16/56 anonim válasza:
De nagyon vagdalóztok a “mondj nem-t” meg hasonlókkal! Nem vagyunk egyformák! Mindenkire más hazással van. Gondoljatok bele, ha valaki dohányos és le akar szokni, de folyton előtte szívják a cigit és ott is hagyják, hogy folyamatosan lássa. Kemény dolog neki megállni. De aki nem dohányzik, annak mindegy, mert nincs rá semmilyen hatással. Ez így van az alkohollal és valakinek az édesség is ilyen. Amúgy meg pont azok szoktak ilyen lenézően magyarázni, hogy simán meg lehet állni, akik ebben nincsenek benne és sose volt gondjuk az étellel. Igen is nehéz így néhány embernek. És segítségre van szüksége, nem pedig ítélkezésre és lenézésre!
Csak azt tudom javasolni, hogy valahogy meg kellene értetni a pároddal, hogy ne előtted egye az édességet, mert neked ez komoly nehézséget okoz. Ha szeret, ennyit megtehet érted. Nem az ő étrendjét akarod megváltoztatni, csak a tiedét.
2023. dec. 30. 21:55
17/56 anonim válasza:
Egyrészt beszélj vele, hogy ne előtted nasizzon. Másrészt meg tényleg jobban jársz, ha úgy alakítod az életedet, hogy néha beleférjen neked is. Esetleg kombináld a kettőt: ha megkínál a férjed, akkor egyél egy kis akármit, majd köszönj el elegánsan, hogy akkor most kimész sétálni egy órácskára, addig megnyerte a gyerekeket/háztartást. Pár ilyen alkalom után jobban oda fog figyelni.
2023. dec. 30. 22:09
18/56 anonim válasza:
160 centi vagyok, sajnos 80 kiló volt az induló súlyom most, második terhességem kezdetén. Legalább csak a baba és a tartozékok súlya van rajtam pluszban eddig. De sosem lennék ilyen önző, hogy ő ne egye, ne is hozza ide, meg ilyenek, mert rajtam múlik. Én is szeretek nasizni, de inkább gyümölcsök és nyers zöldséget szoktam, okkal. Ezen most már változtatni sem akarok. Jó, talán 2 hetente megeszek egy chipset, de ember vagyok én is. Amúgy a köretet cserélem magamnak olyanra, ami nem gáz. Első terhesség gdm volt, tök jó dolgokat lehet tanulni abból a diétából. És amúgy ha alkalom van, igenis megeszem azt a szelet sütit, és nyáron igenis elmegyek majd fagyizni is a nagyobbal. Nem kell ebbe beleőrülni, mert abból lesz a jojo effekt.
2023. dec. 30. 22:12
19/56 anonim válasza:
Ez az egyik leggyakoribb tanács, amit hallani lehet ha meg akarod változtatni az étrendedet, hogy ne tarts otthon olyan kajákat, amiket nem szabadna enned, mert sokkal nagyobb a csábítás akkor. Már annyiszor hallottam ezt. Akkor miért is ne lehetne elvárni a férjtõl, hogy segítsen ebben?
2023. dec. 31. 03:58
20/56 anonim válasza:
Utolsó vagyok: hogy legalább ne a felesége elõtt egye az egészségtelen kajáit? Pláne ne kínálgassa, ha a feleség már mondta, hogy ne tegye. Az fõleg nagyon szemétség. Tesómmal élek, õ is átváltott egy másik étrendre, és soha nem kínálgatnám olyan kajával, amit tudom, hogy nem szabad enni az õ étrendjén! Mert nem akarom elcsábítani, ezáltal rosszat tenni neki! Van empátiám, nem úgy mint egyeseknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!