A férjem nem támogat a fogyásban?
"Személyes szív szerelmem a 22-es,innen küldök egy ölelést,mert láthatóan nagy szükséged van rá."
🤦🤷🤣🙄
Nem tudom, hogy kettőnk közül ki hisztizik, te vagy én. 😉
Tanulj meg a saját anyanyelveden helyesen írni, mert látom, az nem megy. Az idegbajod már erre is ráment.
Te problémázol itt mindenen. Ebből is látszik, hogy nem a megfelelő módon fogyózol. Ha nem vonnál meg magadtól bizonyos ételeket, akkor nem is lennél frusztrált.
A párodat pedig te választottad, úgyhogy ne sírj itt nekünk.
Ne gondolkozzunk végletekben.
Az, hogy a férje azt eszik, amit szeret, oké. Felteszem, hogy nem direkt előtte eszi, hanem egyszerűen úgy adódik. Mondjuk én erre is figyelek valamennyire a szeretteim esetén, de a kérdezőéknél nem ezt látom a fő problémának. Mondjuk annyit várnék el, hogy ha egyedül eszik ilyesmit, akkor csukja magára a konyhaajtót (természetesen miután ezt megbeszélték, hogy a felesége így szeretné, nem magától kell kitalálnia, hogy ez az igényem).
De a kérdező azt írta, hogy őt is kínálgatja vele, pedig megkérte, hogy ne.
Ez nem oké.
Meg hogy elöl hagyja a csipszes zacskót (ha jól értem, mikor már nem eszik belőle), pedig erre is megkérte, hogy ne.
Ez sem oké.
Valaki a süti sütés példáját is felhozta. Ha ebben az esetben a férj szeretne sütit sütni, akkor oké, süssön. De ne kínálgassa vele a feleségét (miután a felesége megkérte, hogy ne), valamint ne hagyja kinn a süteményt a konyhaasztalon egy nyitott tálban (hanem tegye dobozba és tegye el szem elől).
Nálunk most éppen fogyásban van egy-két családtag és elkövettük azt a hibát, hogy karácsonyra megsütöttök a szokásos elviteles sütiadagjukat.
Szerintem ez például tapintatlanság volt, nagyon sajnáltam utólag, mert meg is ették persze, rugaszkodhatnak neki az újabb 1-2 kg leadásának.
Figyeljünk egymásra kölcsönösen és főleg ne ártsunk, ez a lenne a cél.
Csukja magára a konyhaajtót 😂
Gondolom, a gyerekek meg a lakáshitel tartja össze ezeket a párokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!