Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A férjem nem támogat a fogyásban?

A férjem nem támogat a fogyásban?

Figyelt kérdés
Vagyis a szintén tartasban. Tudom,rajtam áll,ne egyem meg..de halomra hordja az édességet e smondig ott van előttem. Nem tudja eldugni,előttem eszik,stb. Nyolcvan kilórol fogytam vissza hatvanra szülés után(miután már nem szoptattam).a karácsony miatt elszálltam,plusz három kilót hiztam,mqr a lelkiismeret. Mkdntam neki legalább a maradék csokit (.ért tonna szám hoztam a rokonok) tegye el szem elől. Ne egyem meg,nem kötelező,ez a válasz. Mindig ez van amúgy,pattogatott kukorica csipsz minden is van,rántott hús,én eorsze nem ehetek. Ő bezzeg alig hízik. Mit csináljak vele? Szeretem amúgy,meg ő is engem,de kimeszit ezzel. Fogalma sincs mekkora melom van hogy emgtartsam a súlyom. Engem is mindgj kínál,ha valami finomságot eszik. Az a legrosszabb,ha egyszer kétszer engedek neki. Iszonyat buntudat utána,de még rosszabb,ha kiesek a rutinbol,mint most karacsonykor,és visszaállni,na ez egy tortura.Akinek hasonló a párja,mit csinál?
2023. dec. 30. 18:58
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
20%

"Személyes szív szerelmem a 22-es,innen küldök egy ölelést,mert láthatóan nagy szükséged van rá."

🤦🤷🤣🙄

Nem tudom, hogy kettőnk közül ki hisztizik, te vagy én. 😉

Tanulj meg a saját anyanyelveden helyesen írni, mert látom, az nem megy. Az idegbajod már erre is ráment.

Te problémázol itt mindenen. Ebből is látszik, hogy nem a megfelelő módon fogyózol. Ha nem vonnál meg magadtól bizonyos ételeket, akkor nem is lennél frusztrált.

A párodat pedig te választottad, úgyhogy ne sírj itt nekünk.

2023. dec. 31. 11:09
 32/56 anonim ***** válasza:
73%
Senki nem állította, hogy a kérdező elvárja, hogy ne egye. Csak ne előtte egye a nasit, ne hagyja elöl és ne kínálgassa.
2023. dec. 31. 11:10
 33/56 anonim ***** válasza:
4%
Szóval ne előtte, akkor a férj az esti filmhez se, meg mégiscsak bújjon el vele? Oké, ne kínálja, ennyi az elvárható. A többiben meg a fogyózó dolga kontrollálni magát, mert talán nem egy állat. Kva nagy lehet az az elhatározás, ha ettől így kikészül. De lehetne talán normális diétát tartani, és akkor nem lenne ilyen labilis.
2023. dec. 31. 11:18
 34/56 anonim ***** válasza:
76%

Ne gondolkozzunk végletekben.

Az, hogy a férje azt eszik, amit szeret, oké. Felteszem, hogy nem direkt előtte eszi, hanem egyszerűen úgy adódik. Mondjuk én erre is figyelek valamennyire a szeretteim esetén, de a kérdezőéknél nem ezt látom a fő problémának. Mondjuk annyit várnék el, hogy ha egyedül eszik ilyesmit, akkor csukja magára a konyhaajtót (természetesen miután ezt megbeszélték, hogy a felesége így szeretné, nem magától kell kitalálnia, hogy ez az igényem).

De a kérdező azt írta, hogy őt is kínálgatja vele, pedig megkérte, hogy ne.

Ez nem oké.

Meg hogy elöl hagyja a csipszes zacskót (ha jól értem, mikor már nem eszik belőle), pedig erre is megkérte, hogy ne.

Ez sem oké.

Valaki a süti sütés példáját is felhozta. Ha ebben az esetben a férj szeretne sütit sütni, akkor oké, süssön. De ne kínálgassa vele a feleségét (miután a felesége megkérte, hogy ne), valamint ne hagyja kinn a süteményt a konyhaasztalon egy nyitott tálban (hanem tegye dobozba és tegye el szem elől).

2023. dec. 31. 11:20
 35/56 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk most éppen fogyásban van egy-két családtag és elkövettük azt a hibát, hogy karácsonyra megsütöttök a szokásos elviteles sütiadagjukat.

Szerintem ez például tapintatlanság volt, nagyon sajnáltam utólag, mert meg is ették persze, rugaszkodhatnak neki az újabb 1-2 kg leadásának.

Figyeljünk egymásra kölcsönösen és főleg ne ártsunk, ez a lenne a cél.

2023. dec. 31. 11:38
 36/56 anonim ***** válasza:
40%
Nos, én november óta fogyózok, Ez még egyenlőre azzal jár, hogy konkrétan semmi edegsseget nem eszek, mert ha elkezdem, nem tudom abba hagyni. Ettől függőben marhára nem zavar, ha valakineszik előttem esaz se, ha megkinal vele. A férjem udvarias típus, ha eszik/iszik valamit, azonnal körbe is kínál vele mindenkit, így engem is. A nem kérek tökéletes válasz. Jelenleg több doboz bonbon is van az asztalon, mert postaskent dolgozom és rengeteg embertől kaptam most évvégén. A kedvencembol is van pár doboz, ki sincs nyitva. Akarat kérdése az egész, ott kell hogy eldőljön, nem azon kellene hogy múljon, hogy elérhető e, vagy kínálnak e vele.
2023. dec. 31. 11:45
 37/56 anonim ***** válasza:
12%

Csukja magára a konyhaajtót 😂

Gondolom, a gyerekek meg a lakáshitel tartja össze ezeket a párokat

2023. dec. 31. 11:59
 38/56 A kérdező kommentje:
Látom,jó kis zsíros cubakot adtam egyeseknek,amin lehet csamcsogni. Itt már téma az egész házasságom. Sajnálom,hogy vannak,akiknek ennyi jutott. Én már kimazsolaztam azt a pár hasznos infót,amit itt kaptam, a továbbiakban aki szeretne,találgathat tovabbira is, mennyire szeretjük is egymást,mennyi is az iqnk,eqnk lakashitelunk,stb. Lehet továbbra is pocsondiazni engem,a kitartasom, a képességeim,nyugodtan,bármit. Senkinek nem ártatok ezzel,nekem sem. Csak magatoknak. Többet ér nektek a fröccsögés,mint a drága időtök,tőlem nyugodtan.
2023. dec. 31. 12:29
 39/56 anonim ***** válasza:
4%
Na téged se kell a szomszédba küldeni stílusért! Úgy mégis mivel magyarázod, hogy a férjed szándékosan semmibe veszi azt, amire kéred, és ami az egészségi állapotod érdeke? Hogyan alakulna a kapcsolatotok, ha te is ugyanazt csinálnád vele?
2023. dec. 31. 12:36
 40/56 anonim ***** válasza:
67%
Rántott húst miért nem ehetsz? Kalóriadeficitben kell lenned és akkor mindent ehetsz.Egyébként pedig önuralom. A párom mindig zabál, én nem mert kalóriadeficitben eszem és nincs ilyen gondom hogy ezt meg azt megvonok magamtól. A mennyiség számít.Önuralom egyébként.Nekem nincs ilyen problémám pedig 15kg ment le.Azt eszik elöttem amit akar, ha megkínál ennyire nehéz nemet mondani?
2023. dec. 31. 12:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!