Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A férjem nem támogat a fogyásban?

A férjem nem támogat a fogyásban?

Figyelt kérdés
Vagyis a szintén tartasban. Tudom,rajtam áll,ne egyem meg..de halomra hordja az édességet e smondig ott van előttem. Nem tudja eldugni,előttem eszik,stb. Nyolcvan kilórol fogytam vissza hatvanra szülés után(miután már nem szoptattam).a karácsony miatt elszálltam,plusz három kilót hiztam,mqr a lelkiismeret. Mkdntam neki legalább a maradék csokit (.ért tonna szám hoztam a rokonok) tegye el szem elől. Ne egyem meg,nem kötelező,ez a válasz. Mindig ez van amúgy,pattogatott kukorica csipsz minden is van,rántott hús,én eorsze nem ehetek. Ő bezzeg alig hízik. Mit csináljak vele? Szeretem amúgy,meg ő is engem,de kimeszit ezzel. Fogalma sincs mekkora melom van hogy emgtartsam a súlyom. Engem is mindgj kínál,ha valami finomságot eszik. Az a legrosszabb,ha egyszer kétszer engedek neki. Iszonyat buntudat utána,de még rosszabb,ha kiesek a rutinbol,mint most karacsonykor,és visszaállni,na ez egy tortura.Akinek hasonló a párja,mit csinál?
2023. dec. 30. 18:58
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
12%
Jaj, az a komment nem is neked szólt, kérdező, ne legyél már fogyatékos! Tényleg az agyadra ment a diéta meg az otthon vagyok 3 gyerekkel lét.
2023. dec. 31. 13:04
 42/56 anonim ***** válasza:
38%

Nem értem még mindig a kérdezőt. Nekem lesülne a bőr a képemről, ha így viselkednéd a párommal, ahogy ő teszi. Minek kell külön enni? Anyukám mikor daganatos beteg volt és más étrenden volt, mint mi, ő nem hisztizett ezen, hogy mi mást eszünk mellette, mint ő. Szerintem a kérdező leragadt egy 5 éves agyi szintjén. Nem tud érett felnőtt emberhez méltón viselkedni.

Ha fejben átállsz, mint ahogy már említettem, akkor mind a kettőtöket megkíméled ettől a viselkedéstől.

Én azért megkérdezem, le tudnád írni, hogy mondjuk 2-3 napod milyen étkezés és mozgás terén, amibe mondjuk nem tud beleférni 1 kocka étcsoki napi szinten, vagy két naponta egy túró rudi?

Kérdezz meg egy dietetikust, ő se azt fogja mondani, hogy vonj meg magadtól mindent, mert akkor odajutsz, ahol most vagy, hogy már bűntudatod van, ha megeszel egy kis nasit.

Egyébként nem tudlak sajnálni. Te magad teremted meg a saját poklodat. Szenvedj tovább, hisz ezt akarod, nem?

2023. dec. 31. 13:05
 43/56 anonim ***** válasza:
23%
Másokat sértegetni rendben van talán? Kulturáltan is lehet véleményt közölni.
2023. dec. 31. 13:07
 44/56 anonim ***** válasza:
42%

Önuralom, ennyi a kulcs.

Vagy mit vársz, hogy ő is diétázzon, amikor neki nem kell?

Hozza, oké, eszel 1-2 kockát és ennyi. Ne őt büntesd a saját problémád miatt, mert neki ahhoz épp semmi köze.

2023. dec. 31. 13:53
 45/56 anonim ***** válasza:
0%

En is alacsony csaj vagyok. Nekem azzal volt gond hpgy a 190 centis parom allandoan ettermekbe akart jarni. Es zavarta hogy nem ettem semmit vagy csak vizet ittam vagy ha ettem is akkor valami soványat koret nellul. Megmondtam hogy valaszthat hogy maradjak csinos es egeszseges vagy egyek vele. Utana rendben volt. Teljesen kulon ettunk, napi egy etkezes volt amit kozosen ettunk, a reggeli. Ezzel csak azt akartam hogy aterezd.

A problemadra meg ha a ferjed nem hallgat rad akkor annyit tudsz tenni hogy te pakolod el. Mindent ami elol van es elol hagy.

2023. dec. 31. 20:56
 46/56 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok még, 45-ös? Merthogy nagyon múlt időben van a sztori!
2023. dec. 31. 21:09
 47/56 anonim ***** válasza:
71%

Azért mert nincs rá igénye. Gondolom szex sincs, és mikor volt akkor se lehetett egy nagy ász.

Ő zabálja az ilyesmiket, ez az egyetlen örömforrása. Ne sajnáld tőle.

Te meg ha eldöntesz valamit akkor ahhoz tartsd magad. Döntsd el hogy akarsz-e újra kövér lenni. Ha nem, akkor ne nyúlj az édességhez, chipszhez stb

2023. dec. 31. 21:28
 48/56 anonim ***** válasza:
33%

Egyszer elmentünk a férjemmel kávézni. Mondta, hogy sütizzünk is. Húztam a szám, de nem akartam, hogy egyedül sütizzen. (Kifejezetten hülyén érzi magát, ha nekem valamiből kevesebb jut és ha ez nyilvánosan, akkor főleg.) Gyorsan benyomtam a sütit, nem is ízlett igazán. Rá is kérdezett, hogy miért falom ennyire. Jól megsértődtem, hogy beleszól az evésmódomba, pedig az volt a bajom, hogy a túllépem a kcalkeretem és még csak nem is esett jól.

Később elmondtam neki, hogy legközelebb ne beszéljen rá ételre, ha elsőre nemet mondok, de ő egyen nyugodtan. Megértette és azóta ez így van.

Szóval az ő megértése, az én akaraterőm és a kommunikáció a kulcs. Nálatok kevés a megértés, ezért nagyobb akaraterő kell tőled.

2024. jan. 1. 09:46
 49/56 anonim ***** válasza:
100%

🤦🤷🫤

Nem egyetlenegy napon múlik a fogyásod. Annyira rosszul viselkedtél, hogy rossz volt olvasni. Ha már eszel, akkor tényleg ehetted volna nyugodtan és utána nem kellett volna megsértődnöd, mint egy 5 éves, ha a párod meg meri kérdezi, hogy miért faltad be ilyen gyorsan a sütit.

Sose értettem az ilyeneket, hogyha egész évben odafigyelsz mindenre, akkor miért feszültök rá egy napra?

Téged se tudlak sajnálni, hogy nem esett jól a süti, mert a körülményt magadnak teremtetted meg.

2024. jan. 1. 10:10
 50/56 anonim ***** válasza:
66%

Aki az önuralommal jön: egy láncdohányosnak is ilyen könnyen mondjátok, hogy egyszerűen csak ne cigizzen? Én képes vagyok egy életen át nem cigizni, de kajafüggő vagyok, nekem nem egyszerű, ha tele van chipssel meg csokival a lakás és akkor csak annyi a nagy segítség hogy hát ne edd meg...

Kérdező, soha senki nem fog támogatni a fogyásban úgy, ahogy várod. Az én párom támogat, amennyire tud, de neki is van olyan, hogy megkérdezi, elmegyünk e étterembe (és nem olyanba, ahol natúr csirkét lehet enni brokkolival, és nem évente egyszer mondja). Igazából csak ő akar enni és partnert keres hozzá, csak hát ha én egyszer elmegyek vele hambizni mondjuk, akkor megyek egyedül is a többi napon mindennap, és máris off a fogyásnak. Nem értik amúgy ezt sokan. Vannak emberek, akiknek a lételemük, hogy zabáltassanak. Nincs kifogás, addig mondja, hogy biztos nem kérsz? Amíg nem szedsz 3-4 tányérral és sír, hogy csak ennyit szedtél, ezzel nagyon megbántottad őt. Nem mondhatod, hogy nincs pénzed étteremre, mert ő meghív, és rohadj meg, ha ezt nem fogadod el. Én volt, hogy mondtam egy akkori barátnőmnek, hogy nem ehetek ma gyorskaját, mert másnap vérplazmát adok. De addig addig győzködött, én meg akaratgyenge vagyok, hogy mégis vett nekem egy adag gyorskaját, majd miután megettem, kérdezte, hogy szabad e nekem ezt egyáltalán, ha plazmázok holnap... Ha meg nem kínálnak, csak szimplán esznek előtted, az kevésbé bántalmazás, de ha tudja, hogy téged zavar, akkor tényleg lehetne benne annyi, hogy nem előtted csinálja. Nem érdekli, leszarja, mert fogalma sincs, hogy te min mész keresztül. De ez olyan, hogy én szeretek emberek közé menni és gimiben sokat buliztam, aztán voltak olyan barátaim, akik mindig nemet mondtak a meghívásomra és nem értettem, miért. Na ez is kb hasonló lehet.

2024. jan. 2. 08:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!