Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mást is hátráltat a hőség a...

Mást is hátráltat a hőség a fogyásban vagy csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés
Szóval, mióta melegek vannak alig van kedvem sportolni. Gyakran szédülök, gyenge vagyok, viszont étvágyam van és így nem tudok kalória mínuszban lenni, mert ha kevesebbet eszem megfájdul a fejem és még rosszabb. Így talán egy súlytartó keretben vagyok de még szeretnék fogyni. Nemrég lehűlt az idő, akkor minden ment tovább szépen, (mozgás, étrend 1500 kcal) de már megint nagyon meleg van és ebben a helyzetben vagyok.

2022. júl. 19. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
Nem teljesen érzem át, mert nagy melegben elmegy az étvágyam. Sokszor inkább valami hidegre vágyok csak, ilyenkor ennék fagyit, az az egyetlen, amire tényleg vágynék ételként. Viszont laktóz intoleranciám van. Szóval nem ehetek fagyit. Ezért fagyasztott gyümölcsöt turmixolok össze növényi tejjel. Ma 100 g epret, 200 ml mandulatejjel csináltam meg így (plusz tettem bele fehérjét, de ez totál opciónális). Ez így kb 50-60 kcal (a fehérje nélkül), de tetemes adag. Hátha ez a kis tipp segít. Edzeni hajnalban szoktam, mert nekem már a mai hőmérséklet is túl meleg volt, hogy este bármit is csináljak. Próbáld meg te is reggel, vagy ha éjszakai bagoly vagy, akkor naplemente után. Hátha akkor jobban megy a mozgás. Ha szédülsz, fáj a fejed, nézd meg, nem-e túl alacsony a szénhidrát beviteled. Vagy nincs-e sok cukros dolog az étrendedben, vagy épp túl kevés (ezen a gyümölcs segít egyébként). Nekem a lassú felszívódású ch-k sokat segítettek, meg a rendszeres shake, amit leírtam.
2022. júl. 19. 19:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Kipróbálom a turmixot fagyasztott gyümölccsel. Igen, eddig mindig késő délután mozogtam, és nehéz reggelre átállni de muszáj lesz.
2022. júl. 20. 21:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Jó időben én inkább kívánkozom ki, futni, kondiparkba meg hasonlók. Plusz a kánikula hozzájárul, hogy kevéssé kívánjam a hízlalóbb ételeket és inkább könnyebb kajákat eszek.
2022. júl. 21. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!