A férjem nem támogat a fogyásban?
Imádom az ilyet, hogy azok a válaszok vannak felpontozva, amik a kérdező egóját simogatját, és azok a hasznos válaszok vannak agyonra lepontozva, amik a kérdező egójával nem egyezik.
Kérdező, rengeteg pszichológiai könyv, előadás van arról, hogy hogyan mondjál nemet.
Nagyon gyenge akaraterővel rendelkezel ezek szerint, ha már ilyen dologtól is idegbajt kapsz.
Nem az ő felelőssége az, hogy te nem tudsz nemet mondani és idegesít téged az, ha édességet látsz otthon. A saját életedért egyedül csak te vagy a felelős.
Minden fejben dől el! Na, nálad itt kezdődik a probléma, hogy agyban nem vagy rendben. Ha ott minden oké lenne, akkor nem irritálna, hogy a párod előtted eszik édességet, mert hidegen hagyna téged. Ha pedig függő vagy, akkor ajánlom , hogy keress fel egy pszichológust a problémáddal.
A fogyásod a te megoldandó feladatod, nem az övé.
Tudod, az a baj, hogy szerintem nem a megfelelő módon csinálod, azért vagy idegbeteg, ha látod, hogy a párod mit csinál. Szerintem teljesen megvonod magadtól az édességet, ami nem jó. Semmi bajod nem lesz, ha napi egy kocka minimum 70-80%-os étcsokit megeszel ebéd után.
Iszonyat önző módon viselkedsz.
Használhatnád a fordított pszichológiát. A csoki, nasi, lehet motiváció is ahhoz, hogy lefogyj, hogy még többet mozogj.
(159 centihez vagyok 47 kg. Mielőbbi belém állnál.)
#23-24
"I♥️Gyk" 🤦🤷
Mindenki vonja le a tanulságot.
"legalább ne a felesége elõtt egye az egészségtelen kajáit"
Persze, rántott húst akar enni, akkor zárkózzon be a fürdöszobába vagy a spájzba és ott rágja el kézböl a kaját, mert a feleségnek nincs önuralma????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!