Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A férjem nem támogat a fogyásban?

A férjem nem támogat a fogyásban?

Figyelt kérdés
Vagyis a szintén tartasban. Tudom,rajtam áll,ne egyem meg..de halomra hordja az édességet e smondig ott van előttem. Nem tudja eldugni,előttem eszik,stb. Nyolcvan kilórol fogytam vissza hatvanra szülés után(miután már nem szoptattam).a karácsony miatt elszálltam,plusz három kilót hiztam,mqr a lelkiismeret. Mkdntam neki legalább a maradék csokit (.ért tonna szám hoztam a rokonok) tegye el szem elől. Ne egyem meg,nem kötelező,ez a válasz. Mindig ez van amúgy,pattogatott kukorica csipsz minden is van,rántott hús,én eorsze nem ehetek. Ő bezzeg alig hízik. Mit csináljak vele? Szeretem amúgy,meg ő is engem,de kimeszit ezzel. Fogalma sincs mekkora melom van hogy emgtartsam a súlyom. Engem is mindgj kínál,ha valami finomságot eszik. Az a legrosszabb,ha egyszer kétszer engedek neki. Iszonyat buntudat utána,de még rosszabb,ha kiesek a rutinbol,mint most karacsonykor,és visszaállni,na ez egy tortura.Akinek hasonló a párja,mit csinál?
2023. dec. 30. 18:58
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
57%
Mondd meg a férjednek, ha elöl hagyja a csokit, csipszet, ki fogod dobni. És dobd is ki. Majd megtanulja elpakolni. Vagy ha nem, akkor ki lesz dobva, és nincs már gond. Amúgy meg ne vegyetek ilyesmit.
2023. dec. 31. 04:50
 22/56 anonim ***** válasza:
8%

Imádom az ilyet, hogy azok a válaszok vannak felpontozva, amik a kérdező egóját simogatját, és azok a hasznos válaszok vannak agyonra lepontozva, amik a kérdező egójával nem egyezik.

Kérdező, rengeteg pszichológiai könyv, előadás van arról, hogy hogyan mondjál nemet.

Nagyon gyenge akaraterővel rendelkezel ezek szerint, ha már ilyen dologtól is idegbajt kapsz.

Nem az ő felelőssége az, hogy te nem tudsz nemet mondani és idegesít téged az, ha édességet látsz otthon. A saját életedért egyedül csak te vagy a felelős.

Minden fejben dől el! Na, nálad itt kezdődik a probléma, hogy agyban nem vagy rendben. Ha ott minden oké lenne, akkor nem irritálna, hogy a párod előtted eszik édességet, mert hidegen hagyna téged. Ha pedig függő vagy, akkor ajánlom , hogy keress fel egy pszichológust a problémáddal.

A fogyásod a te megoldandó feladatod, nem az övé.

Tudod, az a baj, hogy szerintem nem a megfelelő módon csinálod, azért vagy idegbeteg, ha látod, hogy a párod mit csinál. Szerintem teljesen megvonod magadtól az édességet, ami nem jó. Semmi bajod nem lesz, ha napi egy kocka minimum 70-80%-os étcsokit megeszel ebéd után.

Iszonyat önző módon viselkedsz.

Használhatnád a fordított pszichológiát. A csoki, nasi, lehet motiváció is ahhoz, hogy lefogyj, hogy még többet mozogj.

(159 centihez vagyok 47 kg. Mielőbbi belém állnál.)

2023. dec. 31. 06:04
 23/56 anonim ***** válasza:
30%
Pár hete volt egy kérdés, hogy sütnél e magadnak sütit, ha a férjed fogyozik. Ott az volt felpontozva, aki sütne, aki tekintettel lenne q férje, az le lett nyomva, merthat a férj akar fogyni, legyen neki onuralma. Milyen érdekes...
2023. dec. 31. 06:42
 24/56 anonim ***** válasza:
2023. dec. 31. 06:44
 25/56 anonim ***** válasza:
0%

#23-24

"I♥️Gyk" 🤦🤷

Mindenki vonja le a tanulságot.

2023. dec. 31. 06:50
 26/56 anonim ***** válasza:
65%

"legalább ne a felesége elõtt egye az egészségtelen kajáit"

Persze, rántott húst akar enni, akkor zárkózzon be a fürdöszobába vagy a spájzba és ott rágja el kézböl a kaját, mert a feleségnek nincs önuralma????

2023. dec. 31. 09:26
 27/56 anonim ***** válasza:
100%
Eleve honnan van a rántott hús? Ha a férj süti néha magának, akkor talán nem napi szintû probléma ez. Ha a kérdezô direkt süt külön a családnak, hogy azt egyék, amíg ô répát rágcsál, akkor meg szintén nem kell meglepôdni, ha esznek is belôle.
2023. dec. 31. 09:37
 28/56 A kérdező kommentje:
Hú,de elment mindenféle okosigato irányba meg a koktatasomba a kérdés..akinek nem inge,ne vegye magára,nem mindenkire vonatkozik. Személyes szív szerelmem a 22-es,innen küldök egy ölelést,mert láthatóan nagy szükséged van rá. Az értő olvasás sokaknak hiányzik,e smegint megbizonyosodtam,hogy a gyakori az internet pöcegodre,ahol a nyolcvan százalék semmi másért nincs fent mert egy nagy klp szr az élete és imád másokat kioktatni egy egy kiragadott mondatba egész személyiségét belelátni. Szintén,akinek nem inge,nem veszi magára. Hála isten teljesen hidegen hagy a Tóth Juliska és Béla fröccsögése alsokismackófalváról. A hasznos válaszokat köszönöm. Boldog új évet mindenkinek.
2023. dec. 31. 09:52
 29/56 anonim ***** válasza:
25%
Nem, kérdező, nem szeret a férjed! Ébresztő! A szeretet KÖTELEZŐ velejárója, hogy tekintettel van rád, és nem veszi semmibe a kérésedet, nem tesz neked direkt keresztbe, különösen nem, ha az egészségedről van szó. Te őt egyáltalán nem érdekled, neveled a gyerekeit és ellátod a háztartást. Ő meg ágyba bújik veled.
2023. dec. 31. 10:10
 30/56 anonim ***** válasza:
29%
A kérdező nem szereti a férjét, ha elvárja, hogy ő se egye azt, amit akar, mert neki nincs önuralma. Micsoda önző dolog ez már? Oké, ne kínálja, de mi az, hogy bújjon el a kajával? Ha tőletek várnának ilyet, megnézném, hogy hogy is áll a pofi utána. Pedig kövér feleség vagyok én is. Dolgozom magamon, nem a másikat csesztetem. Lehet csinálni a hisztit meg a cirkuszt, a férjek biztos ertekelik hosszú távon. Jah, neem.
2023. dec. 31. 10:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!