Hogy tudnék lefogyni 110 kilót?
Rengeteget eszem egy nap.
Reggeli: sütiket / tortát + kakaó (néha sima vajas kenyér, 4 szelet+kakaó)
Ebédig: csoki (1 tábla minimum)
Ebédre: rántott/sült hús+sült krumpli VAGY meki (általában két sajtburger és egy nagy krumpli, de néha becsúszik még egy sajtburger, és kólát mindig iszok mellé )
Délután: chips (nem mindennap, de legtöbbször)
Vacsora: süti vagy (nutellás) gofrit (általában 6 db) + kakaó.
10-11 óra körül eszem még egy kis csokit. Néha fölébredek éjszaka és lemegyek csokizni vagy sütit enni (van hogy kétszer is fölébredek egy éjszaka alatt). Szoktam vinni valami kaját az ágyba, amit az éjjeliszekrényre pakolok, hogy ne kelljen annyit mászkálni. Ez elég sok így egy nap, nem?
Eddig a fönti étrend annyit változott, hogy a 4 szelet vajas kenyeret 3-ra csökkentettem, a 6 gofriból 4 gofri lett és ebédig már csak fél tábla csokit eszem meg. Minden héten faragok belőle, és szerintem így le fogok tudni szokni.
Atyaisten!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ember, hol élsz???
Te azt gondolod, hogy ha a gofrit lecsökkented 6-ról 4-re fogyni fogsz? Meg ha az éjjeli 2 táblacsoki helyett 2-t eszel meg??? Hát hol élsz te?
Gondolkodj már egy kicsit!!!
Csúnya halálod lesz, ha ezt folytatod!
Világosan megírtam/megírtuk, hogy mit kellene enned, ha ezt nem vagy képes felfogni, sajnálom.
Megírtam, hogy menj pszichológushoz, semmi.
Mit írjak még, hm???
Figyu, azon mit nem értesz, hogy teljes kiőrlésű kenyeret egyél??? Sima vajas kenyér helyett teljes kiőrlésű vajas kenyér!
A felfogásodban is gondot okoz már a zsír, vagy én nem is értem. Annyira feldühítesz, hogy azt nem tudom elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!