Hogy tudnék lefogyni 110 kilót?
Hogy jön ide a szívkoszorúér műtét (bypass)??
Egyébként a hasplasztikát a TB állja bizonyos feltételek teljesülése esetén.
A kezdő feltételt a kérdező teljesíti (35 feletti BMI), már "csak" az kell, hogy a bmi-jéből lefaragjon minimum tízet, ami az ő esetében kb. 33 kg fogyást jelentene.
(illetve ezt a fogyást 1 évig tartania is kéne)
De egyébként 16 évesen megvan minden esélye rá, hogy ne legyen szüksége hasplasztikára, mert még valamennyit nőhet illetve ilyen korban sokkal rugalmasabb a bőr.
Persze ha tovább halogatja...
(Orvosi kivizsgálás KELL, de nehogy azt hidd, hogy az megoldja minden problémád!
Te magad írod, hogy ZABÁLSZ és 5 perc mozgás is rekord nálad.
Lehet, hogy a túlsúly miatt kialakult már jó pár betegséged,
lehet van olyan is köztük, ami fokozza a hízásod, de alapvetően a szar életmódod a felelős!)
A privátjaimra nem írtál vissza, pedig rengeteg tanácsot adtam, és még ösztönöztelek is...
Mindenképp írd meg, hogy mit mondott az orvos!!!
Valszeg majd dietetikushoz is elküzd stb...azt is írd meg, milyen étrendet javasolt, stb stb..
Csak lépcsőzz tovább!!!
Én amikor 100 kiló voltam konkrétan fájt a létezés, fájt mindenem. El tudom képzelni, 170 kilóval milyen lehet. Szerintem suliba se tudsz járni...Magántanuló vagy?
nem tudom... annyi mindenki írt nekem, azt hittem válaszoltam. elnézést! :'(
nem vagyok magántanuló, tudok suliba járni bár bevallom, nem egyszerű. járni sem, meg túlélni sem.
nem találom az üzeneted, és mivel nem írja ki a neved így nem nagyon tudom, kit keressek a rengeteg név között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!