Hogy tudnék lefogyni 110 kilót?
Szerintem mielőtt nekilátsz kérd ki egy orvos tanácsát. Ez már elég komoly súlyfelesleg. sok sikert és kitartást!
2013. dec. 29. 18:26
2/131 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot. a suliorvos csak a szokásost mondta el most ősszel, hogy "sportoljak, meg ne egyek ezt meg azt...". ez rajtam nem nagyon segít, azóta is csak híztam...
amúgy, ha lefogynék, nagyon lógna a bőröm? eléggé tartok tőle hogy igen. vagy ehhez küldjek egy képet magamról?
hát szerintem fog lógni bár ha mozogsz mellette biztos lényegesen jobb lesz a helyzet. dietetikushoz kéne menni ő biztos többet tud segíteni mint a suliorvos. első voltam
2013. dec. 29. 18:32
de ha függő is vagy először azt kéne valahogy elrendezni magadba mert úgy pokoli nehéz lesz.
2013. dec. 29. 18:33
5/131 A kérdező kommentje:
elrendezni magamban? már próbáltam jó párszor, de képtelenség! ha egyszer rám jön a falásroham, akkor muszáj vagyok enni! amúgy orvoshoz nem nagyon merek elmenni, de tartok tőle idővel muszáj lesz...
Akkor fogadd el, hogy NEM fogsz lefogyni sosem. Élsz maximum 30 éves korodig és akkor a szövődményekben meghalsz.
A fogyáshoz akarat kell. Anélkül nem megy.
Amíg nem fogod fel, hogy a jelenlegi életmódod (nulla mozgás, gyorskaják) nem megy, nem is fog menni.
2013. dec. 29. 18:48
*mellesleg a 110 is lehetetlen nyárig.
Heti 1, azaz EGY kiló a normális fogyás üteme.
Nagyon nagy súlyból, mint ami a tiéd is, előfordulhat, hogy az elején több megy le, de utána be kell állnia erre.
Ha le akarsz fogyni, TÖBB ÉVNYI kitartó munka áll előtted!
2013. dec. 29. 18:50
8/131 A kérdező kommentje:
attól tartok igazad van. nincs akaraterőm, nincs bennem kitartás. lehet hogy tényleg ez lesz a vesztem... :(
szedd össze magad ember :) ha gondolod fogyózhatunk együtt igaz nekem a tied tizedét kell leadnom de nekem ugye lassabban megy akár egy hónap alatt ekkora súlyból 8kg-ot is leadhatsz nagy erőfeszítés nélkül.. írj privit ha gondolod..adok tanácsokat
2013. dec. 29. 19:35
Egy helyesem megválasztott étrendhez pár hét alatt hozzá lehet szokni. És onnantól hogy az első öt kiló lement, egyre nagyobb sikerélményt ad pusztán az hogy ráállsz a mérlegre. Hidd el, csak elkezdeni nehéz. Nem kell sportolnod, azzal ráérsz ha 90-100 kiló alatt leszel, vagy akkor sem, anélkül is le lehet fogyni. Még fiatal vagy, úgyhogy a bőröd még jobban alakul, lehet hogy így is lógni fog, de inkább egy kis lógó bőr, mint 110 kiló felesleg, én azt mondom. Szálkásító/szénhidrátszegény/update étrendre keress rá, ez mind nagyjából ugyanaz. Sőt ekkora felesleggel talán még mindannyiunk Norbijának is írhatsz, neki jó reklám ha segít az olyanoknak mint te :).
2013. dec. 29. 20:39
Kapcsolódó kérdések: