Hogy tudnék lefogyni 110 kilót?
Én tényleg nem bántásból írtam az előző hozzászólásomat, csak szerettelek volna felrázni egy kicsit.
Én is tudom, hogy milyen nagydarabnak lenni, milyen az, amikor kinéznek maguk közül az emberek, igaz, én "csak" 80 kiló vagyok. Úgyhogy teljesen együtt érzek veled.
Az életmódváltást te sem úszhatod meg, ahogyan senki sem, jó, nem azt mondom, hogy ne jelölj ki magadnak mondjuk kéthetente 1 lazább napot, amikor kedvedre dorbézolsz, főleg az elején, de minek húzni-halasztani a dolgot, ha egyszerűen elkerülhetetlen? Azt hiszed, holnap könnyebb lesz, vagy holnapután, vagy a következő hónapban vagy -20 kiló után? Hát nem, sosem lesz könnyű.
De muszáj erősnek lenned. Magadért és a jövődért.
"bőven akad olyan is aki legalább 170 kg. És mindegyik ÉL."
Valóban? Szerinted ez élet?
Tamás!
Senki nem volt alpári, csak már nem tudunk mivel meggyőzni.
Azt írtad, voltál dietetikusnál, de ő nem ajánlhatta ezt az étrendet, hogy továbbra is a mekibe járj :D.
Ez így nem lesz jó, nagyon nem, tovább fogsz hízni, sajnos..
Értsd meg kérlek, hogy nem jó továbbra is sajtburgereket enni, meg csokikat, csak kevesebbet!
Kérlek, menj el pszichológushoz, beszéld ki magadból a gondjaidat, félelmeidet, sérelmeidet, mindent. Több pszichoterapeuta is foglalkozik kifejezetten függőségekkel. Segíteni fognak! Meditálsz velük, légzőgyakorlatok, kreatív feladatok, amit szeretnél, és amit ajánlanak.
Elmentél az orvoshoz..És ennyivel el lett intézve, hogy lemértek, vért vettek és kész?? Jó, az orvos nem avatkozhat bele erőszakkal az életedbe. Ez így nem lesz jó.
Továbbra is sétálsz?
Már az is jó lenne, ha pl ülve emelgetnéd a karjaidat, vagy fekve a lábaidat, csak csináld!
Te abban bízol, hogy hetenként csökkentve a mekis kaját előrébb jutsz, el kell szomorítsalak, sajnos nem..
Szülőkkel nem próbáltál beszélni, hogy nem is tudom, segítsenek, mert te nem akarsz meghalni? Anyukád nem főz otthon semmit, hogy te mindig a mekiben lógsz?
Én tudom, milyen ételfüggőnek lenni, szóval pontosan tudom, hogy miről beszélsz..
Amúgy meg, kellene egy hobbi, ami leköti a figyelmedet..
És azt írod, hogy nagyobbak, mint te és élnek? Ne...
Azzal, hogy elmentél az orvoshoz, meghallgattál pár mondatot a dietetikustól, vettek vért, megmértek, és kevesebb szart eszel, SEMMIT NEM TETTÉL. Ezzel vigasztalod magad, de ez sajnos nem jó.
Itt van az élő példa, hogy a mekis kajától is lehet fogyni (azért ne mindig ugyanazt edd, mindig mást, ott is van saláta). Annyi a titok, hogy 2000 kalóriánál nem szabad többet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!