Ha koplalás után ennyit eszek, nem fogom visszaszedni a leadott kilókat? Tudnék tovább fogyni, csak egészségesebben?
- Reggel 1 kis adag tojásrántotta ketchuppal (max 100 kcal)
- Napközben megeszek 2 db mandarint ( 90 kcal )
- Délben Korpovit teljes kiőrlésű kekszből megeszek 5 db-ot (120 kcal)
- És délután eszek 1 tányér húslevest (max 60 kcal)
(Este 18 óra után már nem eszek)
Ez előtt koplaltam.. ha elkezdek így enni, nem fogok ettől meghizni, ugye? Ha tartom ezt az étrendet, tudok fogyni?
De nem, mert már három napja így étkezek, és jól lakok, nincs így falásrohamom!
Utolsó válaszom ide mert kezd elegem van. Nem vagyok szakember, nekem ehhez se türelem, se energiám.
Utolsó üzenet, hátha magadhoz térsz.
170cm vagyok, 65kg, 18 éves fiú, heti 4-5 alkalommal járok edzeni és még továbbra is szeretnék felszedni tömeget. Régen én is utáltam enni, 48!!! Kiló voltam. A bordáim kint voltak, borzasztó gyenge voltam és egész nap fáradt.
Elkezdem normálisan enni, 17 kg-t szedtem 8 hónap alatt és ezerszer jobban érzem magam mint egy csontvázként. Neked még lányként is, ehhez a magassághoz minimum 55kg kötelező, de 60 is nyugodtan lehetsz.
De a lényeg: napi 2400 kalórián TARTOM A SÚLYOM. 400-300 kcal-on egyszerűen nem is értem hogy nem vagy te rosszul. Hogy bírsz ki egy minimális mozgást is?
Igazából nem tudom, én nem érzem magam annyira gyengének, simán legyalogolok napi 5 km-t, tesi órákon is futok rendesen,
Annyi, hogy a koncentrációm lecsökkent, ingerlékenyebb vagyok, nincs menstruációm, ennyi igazából
De ezen kívül elvagyok
,,nincs menstruációm..."
Nem elég?!
Ez még csak a kezdet, majd szépen lassan elkezd hullani a hajad, sápadt leszel és úgy fogsz kinézni mint egy zombi. A végén összeeszel és kórházban ébredsz. Remekül hangzik, ugye?
Napi 5km séta az lényegében a semmi alsó határa, ettől ne hidd azt, hogy egészséges vagy.
Én tényleg feladom, a szakember ehhez jobban ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!