Van aki koplalással fogyott, jelentős izomveszteség nélkül és tudott súlyt tartani?
Tudom, hogy az eredményes fogyás és a koplalás tűz és víz, de érdekelnének koplalásos sztorik, tapasztalatok, vélemények. Tudom, hogy nagyon rossz, és hogy odavág az anyagcserének de érdekelne, hogy akinek mégis sikerült miből ment le? Hogyan csinálta, és utána hogy étkezett?
Valamint ez kicsit más jellegű, de mi a véleményetek a vízböjtről? Mennyi ideig lehet/ ajánlott alkalmazni és mik a hátrányai?
Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy hol voltak a hasonló kérdezők pár hónapja... Na mindegy.
Vízböjt, koplalás semmilyen esetben nem ajánlott. Ha bírnád is, szarul fogsz kinézni. De ez még csak a kisebbik bajod lesz. Nem lesz erőd, nem fogsz tudni rendesen dolgozni / tanulni, megnyúlik a bőröd, hullasápadt keszel. Nekem fogyás miatti vitaminhiány miatt hullott a hajam pár hónapig, az is elég kellemetlen volt.
De nagyobb az esélye annak, hogy pár nap után megeszed a hűtőt.
Nekem volt egy ilyen időszakom, anorexia lett belőle. Csak pár kilótól akartam tiniként "könnyen" megszabadulni, de sikerült tönkrevágnom az egész énképemet egy életre.
Nem volt benne semmi pozitív. Normális mozgás nélkül fogytam ugyan, de nagyon csúnyán néztem ki, formátlan voltam és lötyögtem...nem volt esztétikus.
Ne csináld, nem éri meg, csak ártasz magadnak vele.
#6 Tegyünk már pontot ennek a marhaságnak a végére. A szénhidrát KELL a szervezetnek, nem szabad csökkenteni mert magad ellen dolgozol :)
Mindenkinek saját magának, céltól függően kell kiszámolnia a makrotápanyagok arányát/mennyiségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!