Fogyás izomból, de hogyan is?
Mielőtt nekem támadna mindenki, hogy az mennyire szép, megkérnélek titeket, hogy a kérdésre válaszoljatok.
Szeretném végre jól érezni magam a bőrömben, és felhúzni a legkényelmesebb nadrágaimat úgy, hogy ne akadjon fent a vádlimon.
Sok helyen azt olvastam, hogy a szénhidrátot kell megvonni, és volt, aki azt mondta, hogy a fehérjét. Na most akkor melyiket?
Mellette rendeszeresen kosarazok, ami sok futást igényel, de külön is tervben van elkezdeni. Ennél nagyobb vádlikat már nem szeretnék, sőt... mindenképp le szeretnék belőlük adni.
A lényeg a lényeg: Sport mellett mit kell csökkenteni ahhoz, hogy izmot veszítsek? (Tudom, hol a határ!)
A fehérjét, ugyanis az kell az izmok építéséhez, megtartásához.
Viszont ha csökkented, sajnos nincs rá garancia, hogy a vádlidból megy csak le az izom.
Ha ilyet kérdezel, nem hiszem, hogy annyira otthon vagy a taplálkozásban, hogy grammra kiszámolt étrended lenne meg testépítőkkel veteksző vádlid...
Sajnálom de van egy olyan jó kis fogalmunk, hogy homeosztázis.
Az az a szervezeted azokhoz a hatásokhoz alkalmazkodik, amiket kap...
Tehát ha neked ekkora vádlid van, egy nem kiszámolt testépítő étrenddel és megmaradsz a jelenlegi sportjaidnál, akkor bizony a vádlid sem lesz kisebb...
Vegyél olyan nadrágot, ami nem akad meg a vádlidon...
Bár az igazat megvallva, kötve hiszem, hogy ez egy valós probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!