Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni h izombol...

Honnan lehet tudni h izombol fogytam e? Nem tul gyors ez a fogyas?

Figyelt kérdés
mar 2 honapja sportolok heti 2x3x 1,5 orat es dietazom. A Husvet alatt aztan visszajött egy kicsit, ugyh 1,5 hettel ezelött ugy döntöttem h nem eszek semmi hozzaadott cukrot (reggel szoktam azert banant meg ilyesmik) es amugy is csak teljes kiörlesü teszta, zsemle az is keves sok csirke szoval dietazni. Ma maertem magam es majdnem 2 kiloval kevesebb vagyok aminek annyira nem örülök mert most felek h a nagynehezen felepitett izmaimbol fogytam mert az elmult heten beteg voltam es nem tudtam elmenni edzeni. 162 cm vagyok es 57,4 röl fogytam 55,2 re. Este keveset szoktam enni szenhidrat szegeny dolgok 7 fele de reggel amikor felkelek ehes vagyok, lehet h keves a vacsora?

#cukornelküli #izombol fogyas
2016. ápr. 7. 06:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagyis cukrosabban és többet ettél? Mert akkor lehetett víz és salakanyag is, illetve a testsúly eleve ingadozik kissé.
2016. ápr. 7. 13:07
 2/2 anonim ***** válasza:

1 hetes edzéskihagyástól nemigen vesztesz izmot, ez nem így működik. A testépítőknek is ajánlanak 1-2 hetes pihenőt olykor... Amúgy ami pici lebomlik, az gyorsan visszaépül, izommemória rulez (visszaépülnie sokkal könnyebb, mint újonnan létrejönnie). De egy hét miatt felesleges aggódnod. Amúgyse látsz meg egy hét izombomlást a mérlegen, az nagyon pici még koplalva is...

Ahogy az első írta, a testsúly ingadozik, szénhidrátszegényebb étrendre váltáskor pedig kilókat lehet veszteni vízből. Van, akinél az első héten 5 kiló is lejön vagy még több, pedig nem veszít izmot, csak sok vizet, némi salakanyagot, némi zsírt. Ez OK, az első hét ilyen. Persze te azért még jócskán eszel szénhidrátot, de mégis esélyes, hogy kevesebbet, mint régebben. S ha a mennyiség is kevesebb, akkor a salakanyag is lehet kevesebb. De 1-2 kilót amúgyis ingadozhat a testsúly...

Nem tudom, miért vagy éhes, nem ismerem az étrendedet és a tested működését. Igen, lehet, hogy kevés a vacsora vagy akár a napi összmennyiség. Én akkor éhezem meg éjfél után, ha kicsi a vacsora (a kalóriadeficit az kell a fogyáshoz, azt nem akarom borítani), elég logikus módon. Most már igyekszem átrendezni a napom, hogy több maradjon vacsorára, nem könnyű, de muszáj.

2016. ápr. 7. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!