Fogytam 10 kilót izomból, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Olyan plöttyedt lettem, hogy csak na.. :S Ráadásul még össze van szűkülve a gyomrom, napi 1 zsömlét tudok csak enni...
Most 72 kg vagyok, tehát volt miből fogynom, csak mind izom volt.
2013. jan. 31. 19:47
1/4 anonim válasza:
Nem lehetett mind izom. Ez van ha a nagy fogyózásban nem viszel be elég fehérjét.
2/4 anonim válasza:
Gyúrjávaze! De most viccen kívül erre csak a súlyzós edzés lehet a megoldás, meg az ahhoz tartozó étrend. Egy idő után kitágul a gyomrod ha fokozatosan növeled az ételadagot.
3/4 A kérdező kommentje:
Kórházban nem ehettem 7 napig. Nem vagyok h*lye.
2013. febr. 1. 14:22
4/4 anonim válasza:
én is voltam többször kórházban tavaly, aztán az altatás miatt,meg minden szar miatt nem nagyon tud az ember enni ilyenkor fekvés mellett.. Könnyen le lehet fogyni. nekem pl volt, h egész nap egy fél fehérjecsokit ettem, az se esett jól :S szokj vissza a rendes kajálásra, majd megjön az étvégyad:D menj edzeni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!