Zzírból vagy izomból fogytam? Részletek lent
Figyelt kérdés
Elkezdtem futni 1 hete és fogytam 3kg 88-89kg között ingadoztam most lementem 85kg-ra. 5km futok naponta átlagosan a futás inkább kocogás. Futás mellett úgyan úgy eszem mint eddig bár kevesebb kenyeret, húst ha éppen van, de nem rendszeresen és édességet is mellette. Az hogy 1 hét alatt ennyit fogytam az azért van mert lement a zsír vagy inkább izom és vízveszteség?
Ha szükséges hozzá
4 éve kondizok az utóbbi 3 hónapban a saját testsúlyommal kezdtem gyakorlatokat végezni felhúzás, húzodzkodás, fekvőtámasz, hasprés, lábemelés meg hasonlók. A kondihoz nem szedek semmilyen táplálékkiegészítőt sem fehérjét, csak az edzés részét csinálom rendesen.
18/f
2010. aug. 27. 10:03
1/4 anonim válasza:
4 év kondizás után nincs is rajtad háj....
2/4 A kérdező kommentje:
de van, mert én nem táplálkoztam rendesen, csak edzettem és akkor is tömegnövelő edzést folytattam, most pedig a saját testsúlyommal azért edzek, hogy fejlesszem a relatív erőm, a futást pedig azért kezdtem, hogy leadjak a hasamból, ami sikerült is.
2010. aug. 27. 10:15
4/4 A kérdező kommentje:
a testalkatom sportos nem vagyok felfújt meg ilyenek,de a kérdére kérnék választ.
2010. aug. 27. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!