Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van aki koplalással fogyott,...

Van aki koplalással fogyott, jelentős izomveszteség nélkül és tudott súlyt tartani?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az eredményes fogyás és a koplalás tűz és víz, de érdekelnének koplalásos sztorik, tapasztalatok, vélemények. Tudom, hogy nagyon rossz, és hogy odavág az anyagcserének de érdekelne, hogy akinek mégis sikerült miből ment le? Hogyan csinálta, és utána hogy étkezett?

Valamint ez kicsit más jellegű, de mi a véleményetek a vízböjtről? Mennyi ideig lehet/ ajánlott alkalmazni és mik a hátrányai?

2022. márc. 22. 21:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
De ha elég fehérjét viszel be miért bontaná az izmot?
2022. márc. 23. 08:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 elég fehérje koplalásnál? Azt mégis hogy?
2022. márc. 23. 08:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az izmok már meglétükkel rengeteg energiát emésztenek fel, ami nem túl előnyös, ha tápanyaghiányos a szervezet. Ilyenkor csökkenteni kell a fogyasztást, a legpazarlóbbakat leállítani, leépíteni. Mivel a legenergiaigényesebb agyhoz nem nyúlhat, így a második helyezett izomszövetnek áll neki, ahol lehet, elvesz belőle.

Zsírszövetre vigyáz, mivel nem tudni, meddig lesz tápanyaghiány, minél nagyobb a deficit, annál inkább vigyáz a zsírra a testünk. Meg ugye az egyik legolcsóbban fenntartható szövetünk.

Kérdező, hiába keresed a fehér hollót önigazolásként, attól még nálad nem úgy lesz.

2022. márc. 23. 09:13
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
Tessék már ezt a koplalás dolgot elengedni! Ezer megy ezer videó van fent róla a YouTuben is. Tudatos táplálkozás a kulcs, nem az hogy sanyargatod a tested!
2022. márc. 23. 12:13
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván van aki koplalással fogyott, ha nincs energuabevitely a test nyilván elkezdi bontani magát.

Először az izmot, ha az nincs, a zsírt is persze.

Az eredmény szar kinezet, gyengeségy ájulás, faradtság, tönkrement haj, bőr, köröm, bélrendszer, nulla energia.

2022. márc. 24. 09:56
 16/17 anonim válasza:
26%
Az időszakos böjtöt ismered? Van egy nagyon jó facebook csoport is erről, itt igen sok sikertörténetet látni. Több fajtája van az időszakos böjtnek.
2022. ápr. 1. 23:41
 17/17 anonim ***** válasza:
53kilórol koplaltam 39kilóig majd össze szedtem magam és felhíztam 42kilóra tartottam párévig aztán 43 aztán 44 és mostis 44 kiló vagyok. Én 2 vagy 3 éve nemis bírok nagyon enni párfalat után jól lakok és sokat kell hallgassam azt hogy egyek egyek de egyszerüen nem megy és ennek örülök és ha akarnám akkor simán lemennék 40kiló alá de nem szabad 🤣🤣🤣🤣. De van mikor 43 42 kílóra lemegyek és akkor azt tartom annál alább nem megyek.
2023. febr. 20. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!