Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túlzás ez gyerektartásnak? Én biztos nem fizetnék ennyit.
Egy jó barátom nemrég vált el. A feleség a fizetése 20%-át érte a bíróságon gyerektartásnak. Igen,ám de férfi mint vezető mérnök egy gyárba,több mint 600 ezer ft-ot keres. Így kb 120-130 ezer ft ad gyerektartásnak. Én ezt nagyon túlzásnak tartom. Az anyát nemrég küldték ela munkahelyéről,de sze ágába sincs munkát keresni,hisz jó kis pénzt kap az apától.
Oké,h jól keres a volt férj,de ennyi gyerektartásból családok szoktak megélni.
Nem a 120-ból kellene megélni!
A gyerektartás összegét anyukának is oda kéne tenni, így havi 240 menne el a gyerekre. Nehogy már ennyibe kerüljön egy gyerek!!
Nekem van kettő, mindent megkapnak, ami szükséges, amit szeretnének, normál keretek között. És sztem még 40 sem megy el rájuk havonta.
Többen írtátok, hogy ha a gyerekre költi nem sok a 120 ezer. DE NEM A GYEREKRE KÖLTI, MERT NEM DOLGOZIK, A CSEKKEKRE, ÉLELEMRE.......MINDENT A GYT-BÓL FIZET!!!! Azért ezt sem lenne ám szabad hagyni! Ez már asszonytartás is.
Az nem fordul meg a fejedben,hogy esetleg nem talál munkát?Mert ha ez nem lenne országos probléma akkor én is azt mondanám-igen,menjen a pi@ába dolgozni,csak lehet nem talál.
Ettől függetlenül a gyerekét egyedül neveli,iskolába járatja,ellátja,ha beteg ő van vele-gondolom én.
Kb 6-7 hónapja nincs munkája. Nem talál munkát,mert nem is keres. A barátomat idegesíti ez a helyzet,a könnyű válás miatt ment bele a fizetése 20%ába,h annyit vonjanak. Nem azért nem akarna ennyit adni,mert sajnálja,hanem azért mert így milyen értékrendbe nő fel a gyerek. Mindig mondja a volt feleségnek h menjen dolgozni,meg be tudná szervezni az ő munkahelyére is,de a nő hárítja. Hogy nem talált munkát,meg h nem akar vele egy helyen dolgozni.
Barátom azt mondta h ő úgy gondolta h ad gyerektartásként hivatalosan 50.00 Ft.ot(hisz az anyának is hozzá kéne tennie ehez,úgy már meg tud élni a gyerek)és a plussz dolgokat meg ha kell majd megveszi. Így is szokott venni a gyereknek ha kér márkás dolgokat de csak akkor ha megdolgozik érte. Pl hoz 3 ötöst matekból és akkor megkapja.
Nem azért, de neked nem teljesen tökmindegy, hoyga barátod a havi több mint félmillás fizetéséből mennyit ad a gyerekére?
Vagy talán neked kellene az a pénz?
Marad még így is bőven!!!!
A barátod meg csont hüyel ha idegesíti az, hoyg a gyereke anyja nem keccsöl valahol, hanem neveli a gyereket otthon amíg ő hülyére dolgozza magát mert nem osztogatnak 600 rongyot havonta sehol sem bagóra.
Azért valamit le kell rakni az asztalra.
Fogadok te vagy a mérnökúr új csaja, ezért bssza a csőrödet a lóvé...
hk.
"ennyi gyerektartásból családok szoktak megélni"
Kívánom neked, hogy ennyiből élj meg ezentúl a családoddal, sose több pénzből!
Nincs közöm hozzá h mennyit fizet,tényleg nem az én dolgom. Csak kiváncsi voltam h csak szerintem túlzás e ez. De úgy tűnik igen. Persze másképp gondolnám ha az anyának tényleg azért nem lenne munkája,mert nem talál. De ebbe az esetben nem is keres,nem is akar újból találni. És ha az anya is dolgozna,akkor több pénzből élnének,úgy biztos h túlzás ez a 120.000Ft-os gyerektartás.
Én a barátom férfi kollégája vagyok,nem a csaja. Ezt azért letisztáznám.
Én ugyannál a cégnél dolgozom,de nem vezető beosztásba. Én ennyi pénzből élek meg a családommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!