Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem túlzás ez gyerektartásnak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túlzás ez gyerektartásnak? Én biztos nem fizetnék ennyit.

Figyelt kérdés

Egy jó barátom nemrég vált el. A feleség a fizetése 20%-át érte a bíróságon gyerektartásnak. Igen,ám de férfi mint vezető mérnök egy gyárba,több mint 600 ezer ft-ot keres. Így kb 120-130 ezer ft ad gyerektartásnak. Én ezt nagyon túlzásnak tartom. Az anyát nemrég küldték ela munkahelyéről,de sze ágába sincs munkát keresni,hisz jó kis pénzt kap az apától.

Oké,h jól keres a volt férj,de ennyi gyerektartásból családok szoktak megélni.

2011. ápr. 13. 18:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/103 xStefix ***** válasza:
89%
Hát 120 szerintem bőven sok egy gyerekre. Átlagos esetben nem kerül ennyibe csak a "gyerek maga".
2011. ápr. 29. 20:43
 92/103 anonim ***** válasza:
73%
Van nő aki kibirja luxus nélkül is,csak hát egyeseknek az igényei nagyok,és elsőrorban nem a gyerek igénye azok amikre elmegy a pénz...
2011. ápr. 29. 20:49
 93/103 anonim ***** válasza:
100%
Hát, komolyan mondom, hogy sokszor a bicska is kinyílik a zsebemben néhány választ elolvasva! Az Én apám 2000Ft-ot fizetett gyerektartást 10 éve, és sokszor még azt sem küldte vagy csak 1000Ft-ot! Mások meg 200.000Ft-ból sem tudnak kijönni?? Apám.. Nah, ez a komoly! Ja, és igaz, hogy nem most volt, de 2000Ft 10 éve se ért sz@rt se!
2011. ápr. 30. 12:42
 94/103 A kérdező kommentje:
ma olvastam h Komár Laci válásánál sem tudnak megegyezni a gyerektartás összegében. Komár felajánlotta h ad 75 ezret. A feleségének ez nem tetszett és a dupláját akarta. Komárnak meg ez nem tetszett,mert ha ő ad 75 ezer gyt-t,meg még hozzá jön a nő fizetése,és a családi pótlék is,abből már nehogy már ne tudja ellátni a gyereket. A bíró most meg megítélt 50.ezret neki,de a nő fellebezett. Komárt csak az idegesíti az egészben,h amig nem egyeznek meg nem mondják ki a válást
2011. ápr. 30. 12:47
 95/103 anonim ***** válasza:
66%
ha a pasi otthagyta neki a lakást,kocsit,akkor nem sok a 120e. én ismerek olyat aki 3 gyereket hagyott ott,meg a házat,kocsit, és 300-at fizet,mert a csja nem tudná eltartnai a 3 gyereket meg a nagy házat. aztán ha eladták a házat,akkor újra tárgyalják a dolgot. a pasi viszont így tartotta tisztességesnek,és eszébe se jutott dolgozni küldeni a feleségét 3 kisiskolás-ovodás gyerek mellől. szerintem apsi nagyon rendes,minden apának ilyennek kéne lennie
2011. ápr. 30. 14:57
 96/103 xStefix ***** válasza:
89%
Minden apának ott kellene hagynia a feleségét a 3 ovis-kisiskolás gyerekükkel? :-o
2011. máj. 2. 23:19
 97/103 anonim ***** válasza:
Nem tudná eltartni a kölkeit meg a nagyházat,ne hogy sajnálni kelljen,adja el,menjen kisebbe,és húzzon el dolgozni...
2011. máj. 2. 23:21
 98/103 vincennes ***** válasza:
100%

A 7. hozzaszolonak szeretnem uzenni. Azt irod, hogy akkor lenne igazsagos, ha az anya is uennyit koltene a gyerekre. Nos, nyilvan hazassaguk alatt sem egyforman kerestek (felteszem), tehat akkor sem egyforman koltottek a gyerekre. Az apuka elhuzott (van tippem hogyan, de nem tartozik ide.) Akkor ezek szerint, ha az anyuka csak 100 ezret keres, akkor az apukanak csak 20 ezret kene fizetni? Nekem a te valaszodbol ez jon le. Es akkor a gyerekre csak 40 ezer jutna, azert, mert a jol kereso apukaja otthagyta a csaladot. Mindekozben az apuka felmilliobol, egyedul kiralyul megel. Szerintem erdemes volt lelepnie!!! Jo uzletet csinalt !!!

Van egy mondas: az ember a gyerekeit legolcsobban a volt nejevel tudja felneveltetni. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy hidd el, meg a 120 ezer utan is boven tobb penze maradt, mintha csaladfenntarto lenne. Szovel azert nagyon ne sirasd meg !

Nyilvan, ha az anya a gyereknek nem ad meg mindent, amit csak tud, ennek az osszegnek a segitsegevel, azt en sem tartom helyesnek. De itt nem latnam, h errol lenne szo.

2012. máj. 21. 10:23
 99/103 anonim ***** válasza:
60%
Ez akkor is rengeteg és közel sincs ennyibe egy gyerek.
2012. máj. 21. 13:40
 100/103 anonim ***** válasza:

Nyissanak egy lakás előtakarékossági számlát a gyereknek 10 % oda tíz a nőnek.

1 diplomás férfinak mért nem ez az első gondolata?

Mert ugye a gyerek az első nem apuka pénztárcája.

2012. máj. 22. 00:36
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!