Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túlzás ez gyerektartásnak? Én biztos nem fizetnék ennyit.
Egy jó barátom nemrég vált el. A feleség a fizetése 20%-át érte a bíróságon gyerektartásnak. Igen,ám de férfi mint vezető mérnök egy gyárba,több mint 600 ezer ft-ot keres. Így kb 120-130 ezer ft ad gyerektartásnak. Én ezt nagyon túlzásnak tartom. Az anyát nemrég küldték ela munkahelyéről,de sze ágába sincs munkát keresni,hisz jó kis pénzt kap az apától.
Oké,h jól keres a volt férj,de ennyi gyerektartásból családok szoktak megélni.
A 7. hozzaszolonak szeretnem uzenni. Azt irod, hogy akkor lenne igazsagos, ha az anya is uennyit koltene a gyerekre. Nos, nyilvan hazassaguk alatt sem egyforman kerestek (felteszem), tehat akkor sem egyforman koltottek a gyerekre. Az apuka elhuzott (van tippem hogyan, de nem tartozik ide.) Akkor ezek szerint, ha az anyuka csak 100 ezret keres, akkor az apukanak csak 20 ezret kene fizetni? Nekem a te valaszodbol ez jon le. Es akkor a gyerekre csak 40 ezer jutna, azert, mert a jol kereso apukaja otthagyta a csaladot. Mindekozben az apuka felmilliobol, egyedul kiralyul megel. Szerintem erdemes volt lelepnie!!! Jo uzletet csinalt !!!
Van egy mondas: az ember a gyerekeit legolcsobban a volt nejevel tudja felneveltetni. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy hidd el, meg a 120 ezer utan is boven tobb penze maradt, mintha csaladfenntarto lenne. Szovel azert nagyon ne sirasd meg !
Nyilvan, ha az anya a gyereknek nem ad meg mindent, amit csak tud, ennek az osszegnek a segitsegevel, azt en sem tartom helyesnek. De itt nem latnam, h errol lenne szo.
Nyissanak egy lakás előtakarékossági számlát a gyereknek 10 % oda tíz a nőnek.
1 diplomás férfinak mért nem ez az első gondolata?
Mert ugye a gyerek az első nem apuka pénztárcája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!