Hogyan lehet 30 éves korig összehozni házat, kocsit segítség nélkül, hitelmentesen? Mik ezek a jó szakmák, ahol több százezer nettot fizetnek, hogy 150et félre lehet tenni? Mert akkor elhiszem, hogy sikerülhet.
Nem a magyar viszonylatokban kell gondolkoznod. Ha szerencsés vagy akkor határmentén élsz és ki tudsz járni ausztriába dolgozni, vagy be tudsz vállalni egy németországi melót, ahonnan kéthetente vagy havonta egyszer tudsz csak hazajárni! Alapozásnak nem rossz, főleg ha az embernek van egy szakmája amit kinnt megbecsülnek.
2 esetet mesélek el
1. kiment egy német nyelvterületre kukás volt, ma 4 butikja, hatalmas medencés családi háza van
a kukázós pénzt félretette egy az egészben, mert a szüleinél lakott és vállalkozást nyitott belőle, a vállalkozás meg sikeres lett
2. kiment kanadába egy évre... a pénzből amit keresett családi házat vásárolt és szakmájában tovább dolgozott Magyarországon.
Szerintem, ha hamar kívánsz házhoz jutni, akkor külföldön kéne kétkezi melót vállalnod.
25 vagyok a párom 33. Most fizettük ki a házunk utolsó részletét is.Van kocsin igaz nem új, de van...
Én pincér voltam, ő meg autókat javít!!!
nem a szakmán múlik,ha nem a kitartáson SOK-SOK MUNKA!!!:)
hájjájjájjájjáájjájá skandináv lottó
amúgy meg követségi állások,tolmács,nemzetközi tanulmányok,fogorvos,gazdaság vannak jó dolgok,de a legtöbbhöz nem árt a protekció
Párom havi 200-at keres, egy egyszerű logisztikai menedzser egy cégnél, otthon lakik, havi 30at ad a szülőknek, költ a kocsijára meg pár dologra, és havi 100at félrerak.
Mióta együtt vagyunk (1,5 éve) gyüjtött 2 M-t.
Vállal maszek munkákat (asztalosként, mert ez a szakmája), és innen is 100-200 ezer ft bejön havonta.
Még 1-2 év, és közösen tudunk lakást venni.
Szóval, nem lehetetlen.
De szülői segítség nélkül nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!