Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túlzás ez gyerektartásnak? Én biztos nem fizetnék ennyit.
Egy jó barátom nemrég vált el. A feleség a fizetése 20%-át érte a bíróságon gyerektartásnak. Igen,ám de férfi mint vezető mérnök egy gyárba,több mint 600 ezer ft-ot keres. Így kb 120-130 ezer ft ad gyerektartásnak. Én ezt nagyon túlzásnak tartom. Az anyát nemrég küldték ela munkahelyéről,de sze ágába sincs munkát keresni,hisz jó kis pénzt kap az apától.
Oké,h jól keres a volt férj,de ennyi gyerektartásból családok szoktak megélni.
Végül is a gyerekre költi,mert hát abból élnek meg. Az anyának eszébe sincs új munkát keresni,ennyi gyerektartás mellett.
Sztem azért ez mégis csak túlzás,bár tudom hogy nem az én dolgom. De milyen értékrendbe nő így fel a gyerek?
meg elméletileg az anyának is ugyanennyit kéne hozzátenni a gyerek neveléséhez,nem?
'Miért lenne tulzás.Szereti a gyermekét és szeretne neki mindent megadni.
"
Azért mert abból él ő is munka helyett.
Ha az anya még ráköltene 120at a gyerekre és magára abból költene amit azon felül keres akkor lenne igazságos, ez így az egyik szülő(az apa) aránytalan és igazságtalan egyoldalú kihasználása.
Ekkora keresetnél nem sok.
De én összetenném a kezem, ha ennek az összegnek a negyedét fizetné apám:/ Ő kevesebb, mint 20 ezret fizet már a '90-es évek óta..
a gyerektartást nem ezrekbe számítják ki hanem 20%a az apának. tehát ha az apa keres 62ezer forintot akk az anya kap 20500forintot.sokkallom dehát egyértelmű h a feleség is a pénz miatt járt a pasival.
hát én bíróságra mennék a gyerekért. úgyis jobb ha azt látja h vkinek munkából van pénze és nem abból h beházasodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!