Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem túlzás ez gyerektartásnak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túlzás ez gyerektartásnak? Én biztos nem fizetnék ennyit.

Figyelt kérdés

Egy jó barátom nemrég vált el. A feleség a fizetése 20%-át érte a bíróságon gyerektartásnak. Igen,ám de férfi mint vezető mérnök egy gyárba,több mint 600 ezer ft-ot keres. Így kb 120-130 ezer ft ad gyerektartásnak. Én ezt nagyon túlzásnak tartom. Az anyát nemrég küldték ela munkahelyéről,de sze ágába sincs munkát keresni,hisz jó kis pénzt kap az apától.

Oké,h jól keres a volt férj,de ennyi gyerektartásból családok szoktak megélni.

2011. ápr. 13. 18:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 anonim ***** válasza:
60%

Azért, mert ez így nem oké.

Infláció..az a pénz,mire a gyerek házat vesz fele ennyit fog érni.

Akkor inkább fektesse be az ember értékekbe. Unokatesómék is dettó ezt csinálták, majd ők félreteszik a gyereknek, jah, a gyerek éppen egy használt autót tud venni a pénzen, holott régen, amikor eltették házat vehetett volna rajta.

Akkor vegyenek egy ingatlant most, és adják ki bérbe, mire a gyerek felnő lehet, hogy vissza is hozza az árának egy nagy részét és a gyerek utána kezelheti, lesz egy kis plusz jövedelme.

2012. máj. 22. 09:26
 102/103 anonim ***** válasza:

Mond már azt hogy rossz dolog ha a gyerek 18 évesen kap egy X milliós bankszámlát.

Ha most nem teszi félre az apa a pénzt mi a biztosíték hogy a felnőtt gyerekét anyagilag bármilyen módon támogatni fogja.

Nem azt mondom adjon több száz ezret az anyának de a gyerekének járó 20 %-t igenis fizesse és erről legyen bírósági papír mert szó elszáll írás megmarad.

2012. máj. 22. 21:00
 103/103 anonim ***** válasza:

Bocs, de tényleg rossz dolog, mert kaphatna 2X-et.

Nem azt mondtam, hogy a támogatás a rossz, hanem a formája. Magával b*szik ki az, aki ezt csinálja. Nem jobb lenne még többet adni gyakorlatilag ugyanannyi erővel, mintha pénzt adna?

Akiről beszéltem, ő is, házat kellene tudnia venni, erre örülhet, ha egy használt autót kifut a pénze. Pedig érhetne házat is.

2012. máj. 23. 13:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!