Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van jogom a saját vágyaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog, elégedett férjem életét?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsokat várok! 20 éve vagyok férjnél, jól éltünk nagyon sokáig minden értelemben. Kb 3 éve viszont megszűnt a szex, mert a férjem nagyon idős és már nem volt potens. Viszont a szextől( ill. a hiányától) eltekintve rendben van a kapcsolatunk. Szeretőt kerestem, de becsapott a ménkű: egymásba szerettünk. Egyikünk se bukott le, mindketten anyagilag függetlenek vagyunk, tehát ez a titkos viszony folytatódhatna tovább, pont úgy, ahogyan eddig is. De egyre jobban vágyunk arra, hogy együtt legyünk. Ő azonnal válna miattam, de én nagyon vacillálok, kizárólag a férjem miatt. Elmúlt 80, anyagilag nem lenne gondja, de az életstílusa radikálisan megváltozna, ha én megpattannék. Van jogom a saját és a szerelmem vágyai miatt (és a várhatóan közös, boldog 20-30 évünk miatt) felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?

#válás #megcsalás #egymásba szerettünk a szeretőmmel
2022. aug. 11. 18:24
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/254 A kérdező kommentje:
#189: Köszönöm, úgy látom, Te értetted a dilemmáimat és a reakcióimat is. Kérlek, drukkolj nekem!
2022. okt. 19. 11:21
 192/254 anonim ***** válasza:

20 év után most teljesen más miatt váltok a férjeddel?

Egyébként bátornak tartom, hogy ennyi oldalon keresztül bizonygattad, hogy a szerelmed azt fogja tenni amit te szeretnél aztán leírod, hogy gyáva volt. Mármint komolyan, egyenes volt tőled.

És én is úgy sejtem, hogy maradsz neki szeretőnek, ha ő vevő rá.

2022. okt. 19. 11:37
 193/254 A kérdező kommentje:

#190: Nem tudom, hogy a férjemmel azt kaptuk-e amit megérdemeltünk, minden esetre volt együtt 20 közös évünk nagyon nagyon sok szép emlékkel. Azt sem tudom, hogy a 'csaló pasi' járt-e jobban, de ez már nem is az én dolgom. Nem vagyok szexmániás, de tuti, hogy hamarosan fogok szeretőt keresni , de nagyon vigyázok, hogy ( ahogyan eddig a férjek között keresgéltem) most szigorúan csak az egyedülállók között nézzek szét... És a volt szeretőm ennek a kritériumnak már nem felel meg. Szerencsére vagyok olyan helyzetben, hogy minden kapcsolatot elvághassak vele azonnal, ez ma délelőtt már meg is történt.

Igaza van a 189-nek: erős vagyok, sok mindenen mentem már keresztül az életben, és nem fogom megszívatni önmagam, de azt se hagyom, hogy valaki ( akár a szerelmem is) szívasson meg tudatosan. Én változatlanul elhiszem azt, amit eddig is hittem: ő komolyan gondolta a szerelmet, a válást, de amikor lépni kellett volna, nem lépett. És tök mindegy mostmár, hogy miért történt így:ő volt 'gyenge' vagy én voltam 'kevés' - ez a dolog véget ért. Új napok jönnek és új lehetőségek. Persze, most egy ideig új bőgések is, de 'korona megigazít, megy tovább egyedül'- jelen pillanatban azért, mert nincs senki , aki velem szeretne jönni. Én megadom a lehetőséget, de ha senki nem akar velem jönni, akkor majd 'jön a macska':) És itt most a szerelemről, a társról, az összetartozásról beszéltem. A szex az tök más: persze, hogy hamarosan lesz új szeretőm.

2022. okt. 19. 11:46
 194/254 A kérdező kommentje:
#192: Vedd a 193-ban írtakat. Az érzelmeim olyanok, amilyenek, azoknak nem biztos, hogy tudok, parancsolni. De az eszem a helyén van: rengeteg olyan férfi van, akinek nyiltan lehetek a szeretője érzelem nélkül vagy olyan 'barátság extrákkal' módon. Miért vállalnám azt a bujkálást ezentúl kényszerből, amit eddig örömmel vállaltam?
2022. okt. 19. 11:55
 195/254 anonim ***** válasza:
100%
Szóval 2 szék közül a padlóra esete 😂
2022. okt. 19. 17:26
 196/254 anonim ***** válasza:
100%

195#

Várható volt!

2022. okt. 19. 17:39
 197/254 A kérdező kommentje:
#195:Sok minden igaz, de ez nem. Én akarok válni, és nem a szeretőm miatt, hanem valami olyan dolog miatt, ami kizárólag a férjem és közöttem probléma, és nem befolyásolja a szeretőm léte vagy nem léte. És ha azt mondanám itthon, hogy vissza a babaruhát, a férjem azonnal beleegyezne, de nem mondom. Válni akarok, ehhez ragaszkodom. A szeretőmmel szeretnék élni, ebben igazad van, de nem kellek neki vagy nem kellek eléggé- ebben is igazad van. De a kettőnek nincs köze egymáshoz. Az első dologról úgy gondolom, hogy helyes, ezt kell tennem. A 2. dolgot meg elfogadom, mert nincs eszközöm a változtatáshoz. De nem én vagyok az a nő, akinek feltétlenül együtt kell élnie valakivel. A házasságomban maradva boldogtalan lennék, egyedül élve elégedett leszek, a szeretőmmel viszont boldog lennék. A bibi ott van, hogy az első és a 2. opcióhoz elég vagyok én, a harmadikhoz ő is kellene, de ezt nem kaphatom meg. Tehát 'elégedett' leszek.
2022. okt. 19. 17:49
 198/254 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

véget ért a 'netmese'. A férjemmel megállapodtunk mindenben, költözöm. A szerelmemmel elbúcsúztunk egymástól azzal, hogy ő megpróbálja rendbe hozni a házasságát, én pedig élem az életem, ahogyan jól esik, ahogyan alakul.

Jelen helyzetben egyértelműen én vagyok a sérültebb, ezért tudatosan Úgy intéztük, hogy kettőnk közül csak ő tudja felvenni velem a kapcsolatot,én vele nem. Viszont ő csak akkor jelentkezik, ha 1) egyedül él a lakásában ÉS 2) még mindig az szeretné, hogy én éljek vele. És miután

ennek az esélye kb olyan, mint a lottó ötösé(nem kizárt, de azért marhára ne számíts rá:)) szabad vagyok és független, nyitottan egy új életre. Ennek az új életnek egyébként része az is, hogy ezt a reget itt letörlöm, de visszajövök új, nevesített reggel, olvasgatni, beszélgetni.Szóval aki még utoljára akar nekem minden jót kívánni/kárörvendeni/belém rúgni: ne fogja vissza magát, fogom olvasni!:)

2022. okt. 21. 09:22
 199/254 anonim ***** válasza:
77%
Azért azt te is sejted, hogy a nagy szerelmed pillanatokon belül nekiáll keresni az újabb "nagy szerelmét". Sokan járnak így, szavaknak hisznek, nem a tetteknek. Meg a szeretősdiben az a leggázabb, hogy két hazug ember kapcsolata. Mindkettő hazudik otthon és legalább egyik hazudik még a szeretőjének is.
2022. okt. 22. 12:49
 200/254 Appassionato2022 ***** válasza:
73%
#198/199: Olyan lett ez a dolog, mint egy brazil szappanopera... Több felvonásos és fordulatokban gazdag. Eltelt egy hét, válik a szerelmem is. Számoljuk fel a háztartásokat és egyeztetjük a praktikus teendőket. Összeköltözünk. Nagyon boldog vagyok, hogy sem nekem, sem a 199-nek nem lett igaza.
2022. okt. 25. 11:13
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!