Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van jogom a saját vágyaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog, elégedett férjem életét?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsokat várok! 20 éve vagyok férjnél, jól éltünk nagyon sokáig minden értelemben. Kb 3 éve viszont megszűnt a szex, mert a férjem nagyon idős és már nem volt potens. Viszont a szextől( ill. a hiányától) eltekintve rendben van a kapcsolatunk. Szeretőt kerestem, de becsapott a ménkű: egymásba szerettünk. Egyikünk se bukott le, mindketten anyagilag függetlenek vagyunk, tehát ez a titkos viszony folytatódhatna tovább, pont úgy, ahogyan eddig is. De egyre jobban vágyunk arra, hogy együtt legyünk. Ő azonnal válna miattam, de én nagyon vacillálok, kizárólag a férjem miatt. Elmúlt 80, anyagilag nem lenne gondja, de az életstílusa radikálisan megváltozna, ha én megpattannék. Van jogom a saját és a szerelmem vágyai miatt (és a várhatóan közös, boldog 20-30 évünk miatt) felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?

#válás #megcsalás #egymásba szerettünk a szeretőmmel
2022. aug. 11. 18:24
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/254 A kérdező kommentje:
#170: Lehet, de nagyon jól érzem magam és ennek az érzésnek sokáig ki kell tartania a "kifinomult feleseg" lelkében. Ugyanis lakik bennem egy gatlastalan szerelmes is. Ebben a 3 napban a második tarsberlo az erosebb, csut eddig biztosan. 😟
2022. aug. 31. 09:46
 172/254 anonim ***** válasza:

Tényleg olyan a stílusa, mint WhiteMetaphorsosisnak. Akiről én azt se tudtam eldönteni hogy nő v férfi. De leginkább hemaphrodita...lelkileg biztos.

A sztori elején én is sajnáltam, hogy milyen érzelmi csapdában vergődik szegény.

De most inkább egy olyan ember rajzolódik ki, aki nem nagyon van tekintettel másokra. Ez a topic meg a szerető megvezezése van. Soha nem is akarta a férjét elhagyni, mert valószínűleg olyan kapcsolati hálót vesztene, amit a biznisz nem engedne meg. Mert 1.a biznisz, nem a szerető, nem a férj.Férj szerintem rég tudja, de 80 évesen már ki ugrál? Mellesleg a szerető is szakmabeli 😂 abból is van haszon. Itt legjobban a szerető van megvezetve. Lehet a topicra hivatkozni 😉

2022. aug. 31. 14:35
 173/254 anonim ***** válasza:

#171 "gátlástalan"

Jellemezte saját magát.

Mi is így gondoljuk.

2022. aug. 31. 14:37
 174/254 A kérdező kommentje:
#172/173: A szeretőm előbb lett szerető, utána üzleti partner, és nem az anyém, hanem azé a cégé, aminek én alvállalkozója vagyok. Anyagilag/üzletileg nem jelent plusszt ahhoz képest, amit más ügyféllel elérnénk. Azért dolgozunk vele, mert ez így nekünk kettőnknek sok közös időt biztosít, még akkor is, ha tényleg dolgozunk. De van egy-két konkurrens cég, aki pont ilyen jól kiszolgálná őt , ill. nekünk is teli a naptárunk- amiatt, hogy vele dolgozunk, mást nem tudunk vállalni. De ez nekünk kettőnknek így jó, a fővállalkozónak mindegy, senki nem jár rosszul, de nagyon jól se anyagilag- érzelmileg meg fontos ez nekünk kettőnknek. De a szeretőm nem hülye, őt sem lehetne megvezetni: most itt kuncog mellettem és dumál, hogy 'még mindig tanácsra van szükséged? Hát mikor tudsz már dönteni ebben az ügyben egyedül? Rámbeszélhetlek titokban? ' És igen, gátlástalan szerelmes vagyok: módosítottunk a határokon a havi egy üzleti úttal, de a keretek maradnak. Viszojnt de azon belül ki akarjuk maxolni az élvezeteket: az együtt töltött időt, a közös élményeket, egymás támogatását, megismerését - a házasságok megőrzése mellett.
2022. aug. 31. 16:31
 175/254 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert ez annyira életszerű. Van egy nő aki képes lenne elválni a szeretője miatt. De nem teszi, csak maradnak a lopott heti pár órák, meg ritkán az üzleti utak ürügynek. És mikor végre a szeretővel lehet, akibe annyira nagyon szerelmes, akkor is inkább a gyakorit bújja és ide írogat. Ott van mellette a szerelme, élete szerelme, de ő hősiesen a válaszolóira gondol és foglalkozik azokkal inkább mint a szerelmével.

Igen, ez így nagyon hihető.

2022. aug. 31. 18:29
 176/254 A kérdező kommentje:
Ez mindkettőnknek rutin, wellness közben átpörgetjük az üziket, mert van közöttük fontos is, mert ilyen vigyorgós is:)
2022. aug. 31. 18:38
 177/254 anonim ***** válasza:
100%
És gondolom ez a vigyorgósak közé tartozik 😉
2022. aug. 31. 19:02
 178/254 anonim ***** válasza:
😂😂😂😂😂😂
2022. aug. 31. 20:31
 179/254 A kérdező kommentje:
#177:Igen, ez a vigyorgósok közé tartozik. :) Döntöttünk:maradunk. Viszont ez nem jelenti azt, hogy nem érezhetjük jól magunkat az adott keretek között otthon a házasságunkban ( és ez kell is, hogy ne boruljon ki a bili a házasságokban) és nem érezhetjük remekül magunkat - egészen más keretek között- kettesben.
2022. aug. 31. 20:55
 180/254 anonim ***** válasza:

#174 'még mindig tanácsra van szükséged? Hát mikor tudsz már dönteni ebben az ügyben egyedül? Rámbeszélhetlek titokban?'

Nem úgy volt, hogy szeretőd mindenáron válni akar?

Szerintem vmi blogot írsz és elakadt a történetmesélés. Innen vársz valami ihletet.

Ez egy szerepjáték.

2022. aug. 31. 21:09
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!