Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog, elégedett férjem életét?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsokat várok! 20 éve vagyok férjnél, jól éltünk nagyon sokáig minden értelemben. Kb 3 éve viszont megszűnt a szex, mert a férjem nagyon idős és már nem volt potens. Viszont a szextől( ill. a hiányától) eltekintve rendben van a kapcsolatunk. Szeretőt kerestem, de becsapott a ménkű: egymásba szerettünk. Egyikünk se bukott le, mindketten anyagilag függetlenek vagyunk, tehát ez a titkos viszony folytatódhatna tovább, pont úgy, ahogyan eddig is. De egyre jobban vágyunk arra, hogy együtt legyünk. Ő azonnal válna miattam, de én nagyon vacillálok, kizárólag a férjem miatt. Elmúlt 80, anyagilag nem lenne gondja, de az életstílusa radikálisan megváltozna, ha én megpattannék. Van jogom a saját és a szerelmem vágyai miatt (és a várhatóan közös, boldog 20-30 évünk miatt) felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?2022. aug. 11. 18:24
211/254 Tamara2022 válasza:
#209: Nyilván nem várható, hogy a hosszú komment folyamot elolvasd, de így lemaradhatsz részletekről, viszont ezt ne ródd fel nekem! Nem egy nap alatt... Volt szeretőm, de tőle függetlenül, a férjemmel kapcs. hirtelem vita miatt döntöttem a válás mellett és ez nem változott meg: hetek óta egyeztetünk, ügyvédezünk, csomogolok. Emellett párhuzamos szál volt, hogy a szeretőm is válik( ő kifejezettem miattam), majd meggondolta, mégse, rendbe teszi a házásságát. Szakítás, de ez nem befolyásolta nálam a válós, csomagolós szálat. Egy hét alatt a szeretőm belátta, hogy nem ezt akarta, beszélt a feleségével, utána velem. Ők szakítottak, én boldogan a nyakába borultam. Most már két helyen csomagolnak. Lásd be, ebbe a folyamatba belefér az itteni komment, én ügyes és hatékony vagyok.És nem olyan kekec, mint Te!
212/254 Tamara2022 válasza:
#210: Nem tudom, mire gondolsz, mivel nem foglalkozott a feleséged? Nyilván mi ketten külön oldalon állunk most, de szerintem azért az 'erkölcsi alapelvek' azonosak lehetnek. Nem vitatom, hogy a csalás aljas dolgo, de nyilván van oka annak, ha a feleséged szeretőt keresett,( nem talált, csak keresett) ebbe belegondoltál? Mi előzte ezt meg? És hol volt a Te 'odafigyelésed, érzelmi jelenléted'? Hol voltál Te, hogy ő tudjon/akarjon szeretőt keresni? Az anyagi rész nyilván más dolog, ez nálunk viszonylag egyszerű, nincse igazán sok közös, mert házassági szerződéssel mentem férjhez és külön, stabil bevételem van. Pont elég az érzelmi szálakat is elvágni, pláne, ha csak az egyik akarja. Szép napot neked!
213/254 anonim válasza:
Tamara2022 nagyon figyelem hiányos.
214/254 anonim válasza:
Mindenkinek felhìvom a figyelmèt aki a kerdest es a kommenteket olvassa, hogy ilyen lelkülettel adjon bele a hazassàgba, a pàrkapcsolatba, ìgy higgye el a màsik szavàt, ìgeretèt,ìgy bìzzon a màsikban. Siman belefèr az önzès, ès meg igazolva is van, meg van magyarazva. Ezert mindenki erre gondolva tegyen bàrmit is a màsikèrt a hàzassàg alatt,csak hogy fair play legyen.
215/254 anonim válasza:
212 nehezen megy a magyar nyelv ertelmezèse?
Azzal nem foglalkozott a felesègem amivel kerdező igen. Tehàt becsülendő hogy neki felmerül az hogy ha otthagyja a szeretett ferjèt akkor neki mennyire megvàltozik az elete. Azt is irtam hogy "talàlt." A talalt nem egyenlő a keresettel.
216/254 anonim válasza:
Kérdező egy igazi érdek ember. Már a kommunikációja is egy nagy porhintés. Szerintem az egész kamu, de ha igaz, akkor egy ilyen embert sose szeretnék páromnak. Addig érdekli bárki, amíg haszna van belőle.
217/254 anonim válasza:
216# Okos volt a férje, hogy házassági szerződés nélkül nem vette el !
218/254 anonim válasza:
#217 okos férfi! Tetszett a sokkal fiatalabb nő, akarta hogy az övé legyen. De nagyon jól látta milyen ember.
219/254 anonim válasza:
Lakva ès vàlaskor ismeri meg az ember a masikat. Amilyen az anyòsod olyan lezz a valasod.
220/254 Tamara2022 válasza:
#217/218: Jaj, ez az 'elcsökevényesedett' gondolkodás! Tutira eszetekbe se jut az a verzió, hogy a házassági szerződés nem biztos, hogy a férjemet védte ebben az esetben, hanem lehet, hogy engem? Egyébként az az igazság, hogy akkor, amikor összeházasodtunk, mindkettőnknek megvolt a komoly , önálló egzisztenciája, tehát mindkettőnk elemi érdeke volt a házassági szerződés. Ugyanis a nagy korkülönbség nem jelenti azt egyértelműen, hogy a fiatalabb pucér fenékkel beleül a készbe!:) Én nem a szilikonos szőke maca vagyok, akit el kell tartani.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!