Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van jogom a saját vágyaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog, elégedett férjem életét?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsokat várok! 20 éve vagyok férjnél, jól éltünk nagyon sokáig minden értelemben. Kb 3 éve viszont megszűnt a szex, mert a férjem nagyon idős és már nem volt potens. Viszont a szextől( ill. a hiányától) eltekintve rendben van a kapcsolatunk. Szeretőt kerestem, de becsapott a ménkű: egymásba szerettünk. Egyikünk se bukott le, mindketten anyagilag függetlenek vagyunk, tehát ez a titkos viszony folytatódhatna tovább, pont úgy, ahogyan eddig is. De egyre jobban vágyunk arra, hogy együtt legyünk. Ő azonnal válna miattam, de én nagyon vacillálok, kizárólag a férjem miatt. Elmúlt 80, anyagilag nem lenne gondja, de az életstílusa radikálisan megváltozna, ha én megpattannék. Van jogom a saját és a szerelmem vágyai miatt (és a várhatóan közös, boldog 20-30 évünk miatt) felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?

#válás #megcsalás #egymásba szerettünk a szeretőmmel
2022. aug. 11. 18:24
 241/254 anonim ***** válasza:
100%
#240 Írjuk mi tovább a sztorit :D
2022. nov. 8. 10:43
 242/254 anonim ***** válasza:
100%

#241! Ok.Közben kiderült, hogy a férj a kérdező szeretőjének feleségét dugja😂

2022. nov. 8. 10:58
 243/254 anonim ***** válasza:
100%

Igen. De ami az extra, hogy kérdezőnk nem is emiatt válik tulajdonképpen, hanem mert megtudta, hogy nem elég, hogy a szeretőjének a feleségével csalja a férje, ráadásul a szeretője mikor megtudta, nem borított mindent, hanem beszállt. Így most hárman nyomják az édeshármast 2F 1N felállásban.

És mindenki boldog...csak kérdezőnk nem...:D

2022. nov. 8. 11:09
 244/254 anonim ***** válasza:
100%
#243! Kérdezőnél bepróbálkozott a férjének a fia. Még gondolkodik, hogy bosszút álljon-e a hűtlen férjen.
2022. nov. 8. 11:14
 245/254 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez egyre izgalmasabb!
2022. nov. 8. 11:18
 246/254 anonim ***** válasza:
100%
Megtudta a férjed, hogy csalod és csúnyát mondott. Te pedig erre a megbocsáthatatlan cselekedetére válással válaszolsz, logikus. Így tudom elképzelni az esetet. Ilyen kis szegényes a fantáziám.
2022. nov. 8. 12:42
 247/254 anonim ***** válasza:
100%
Férj lenyúlta a részvényeit és bitcoin-ba fektette, miáltal bukott 50M-t. A sajátja helyett kérdező pénzével hazardírozott.
2022. nov. 8. 13:06
 248/254 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező lakásat ingyen átengedte a férj a régi szeretőjének, akinek lakhatási és megélhetési gondjai lettek.
2022. nov. 8. 13:09
 249/254 anonim ***** válasza:
100%
A férj is megcsalta a kérdezőt 10 évvel ezelőtt és ez mostmár megbocsáthatatlan.
2022. nov. 8. 13:53
 250/254 anonim ***** válasza:
100%
Előkerült a férj eltitkolt gyereke, aki a 10évvel ezelőtti románcból született. Az anyja külföldre költözik, a gyereket lepasszolta a bácsinak.
2022. nov. 8. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!