Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog, elégedett férjem életét?
Baszki amúgy komolyan már az a 80 éves bácsi örüljön hogy meg él, pláne magyarként, ahol nagyon szr az életszínvonal és nagyon kevesen élnek 80 évig…
Én már rég leléptem volna, mit kell ezen ennyit vergődni komolyan
Sziasztok,
hallgattam, mert nagyon-nagyon megváltozott az életem az elmúlt időszak alatt, és nagyon nem olyan irányban, amit eddig terveztem/feltételeztem/reméltem.
Válok a férjemtől, de nem a szeretőm miatt, hanem önmagam miatt. Olyan csúnya konfliktusunk lett otthon a házasságunkban, amit nem tudunk, de én nem is akarok rendezni. A férjem bepróbálkozott azzal, hogy éljünk külön, de ugyanabban a lakásban, de ezt én nem fogadtam el, a közös, normális élet pedig esélytelen, ezt ő is tudja. És itt jöhetett volna a happy end, mert természetes következmény lett volna, hogy a szerelmemmel kezdek új életet. Ez a ’kiborult a bili, felborult a házasság, válok’ sztori pont 6 hetes, de a szerelmem kihátrált. Gondolkodott, de éppen ma reggelre írta meg, hogy döntött, nem válik, mert nem tud megküzdeni a lelkiismeretfurdalásával a felesége felé. Örömmel megtartana engem titkos szeretőnek, de érti/tudja, hogy ezt én elutasítom. És valóban: nem váltunk el haraggal, mindketten szerelmesek vagyunk a másikba, de nincs közös jövőnk. Tehát itt a lehetőség/kihívás/feladat/megoldandó probléma, hogy egyedül, úgy kezdjek új életet, hogy senkire nem kell tekintettel lennem. Az ügyvéd dolgozik a válással kapcsolatos ügyeken, én csomagolok, hét végén elkezdem áthordani a cuccomat az új lakásomba, itt pedig rendezem az állapotokat úgy, hogy a férjem számára is élhető legyen a lakása. Az, hogy hogyan tovább a magánéletemben? Még nem tudom…. Egyelőre értelemszerűen egyedül fogok élni, de nyitott leszek mindenre, ami felkelti az érdeklődésemet: legyen ez új munka , új szerető, új kapcsolat , utazás, de az is lehet, hogy veszek egy macskát és én leszek ’az egyedül élő macskás vénasszony’, akinek a halálát a macska nyávogása és a kellemetlen szagok fogják majd végül jelezni… Szóval mint látjátok, a lehetőségek határtalanok, a kihívások komolyak és én állok elébük.
És még egyszer köszönöm a nem bunkó, hanem együttgondolkodó, segítő kommenteket.
Sajnálom, hogy nem lett jó vége.
Valahogy sejtettem, hogy végül ki fog hátrálni a szeretőd. Te a magad módján sokkal erősebbnek, eltökéltebbnek tűntél, még ha a titkolózás és a tépelődés miatt furcsán is hangzik, ha azt mondom, hogy egyenesebb és határozottabb.
Tetszik ez az erő és elszántság, amivel a jövő elé nézel.
Sajnálom, hogy csúnya vége lett a férjeddel ennek a házasságnak, biztos nagyon szép kapcsolat volt valaha. De valóban nem egyszerű helyzet, kicsit időzített bomba.
Köszönöm, hogy őszintén leírtad a történeted, és olyan tapasztalatokat adtál át, amin lehetőleg másnak már nem kell átmennie.
Mit lehet erre mondani? Valahol várható volt. Azt nem mondom, hogy az élet teljesen igazságos, mert te meg a férjed pont azt kaptátok, amit érdemeltetek, de ki jött ki megint a legjobban a dologból? A feleségét csaló pasi. Mint mindig. Akiről egyébként már akkor tudtuk, hogy nem döntene melletted, hiába állítottad, hogy a válás csak rajtad múlik. Főleg, hogy mivel szexmániás vagy, pár hét és rohanni fogsz hozzá vissza titkos szeretőnek.
(Már nem tudom, hányas voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!