Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog, elégedett férjem életét?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsokat várok! 20 éve vagyok férjnél, jól éltünk nagyon sokáig minden értelemben. Kb 3 éve viszont megszűnt a szex, mert a férjem nagyon idős és már nem volt potens. Viszont a szextől( ill. a hiányától) eltekintve rendben van a kapcsolatunk. Szeretőt kerestem, de becsapott a ménkű: egymásba szerettünk. Egyikünk se bukott le, mindketten anyagilag függetlenek vagyunk, tehát ez a titkos viszony folytatódhatna tovább, pont úgy, ahogyan eddig is. De egyre jobban vágyunk arra, hogy együtt legyünk. Ő azonnal válna miattam, de én nagyon vacillálok, kizárólag a férjem miatt. Elmúlt 80, anyagilag nem lenne gondja, de az életstílusa radikálisan megváltozna, ha én megpattannék. Van jogom a saját és a szerelmem vágyai miatt (és a várhatóan közös, boldog 20-30 évünk miatt) felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?2022. aug. 11. 18:24
201/254 anonim válasza:
Hát mostmár kezd tényleg kamunak tűnni.
Most mitől gondolta meg magát hirtelen amikor nem akart válni?
203/254 anonim válasza:
Szerintem Kérdező fogja még újabb kiírás alatt publikálni az "életének újabb fordulatait". Utána meg felrakja blognak.
Fikció ez az egész.
204/254 anonim válasza:
200, ne légy naív, keres ő melletted is. Tudod, ő ilyen.
205/254 anonim válasza:
Kamu ez ahogy van. Már az első néhány oldalon megmondtam.
206/254 Tamara2022 válasza:
#200 utániak: én vagyok a kérdező, de az új reggel kitiltottam magam... Nem kamu, egyszerűen nagyon gyorsan történtek a dolgok. A szeretőm döntött, hogy mégse válik, erre én megszakítottam a kapcsolatot. Pár nap alatt rájött, hogy nem jó így neki, beszélt a feleséggel és megkeresett engem. Mindketten csomagolunk, és is és a nő is, mindenki költözik az új /jövendő életének megfelelően.
208/254 Tamara2022 válasza:
#207: Most mondd, mi történik, ha Te kételkedsz? És nekem miért kellene hazudnom? Így történt.
209/254 anonim válasza:
Az a része kifejezetten valószerű volt, hogy megbeszéltétek a válást a férjeddel, pakolsz a költözéshez, intézed a válást az ügyvédnél-mindezt egy nap alatt. És eme fontos és tragikusnak mondható események közepette itt kommentelgetsz folyamatosan.
210/254 anonim válasza:
Az èn felesègem evvel nem sokat foglalkozott. Nem csak szeretōt talàlt elhagyott hanem mèg jò ki is akar fosztani. Ugyhogy a kerdezőt nsgyra becsülöm hogy ennyire lelkiismeretes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!