Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van jogom a saját vágyaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog, elégedett férjem életét?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsokat várok! 20 éve vagyok férjnél, jól éltünk nagyon sokáig minden értelemben. Kb 3 éve viszont megszűnt a szex, mert a férjem nagyon idős és már nem volt potens. Viszont a szextől( ill. a hiányától) eltekintve rendben van a kapcsolatunk. Szeretőt kerestem, de becsapott a ménkű: egymásba szerettünk. Egyikünk se bukott le, mindketten anyagilag függetlenek vagyunk, tehát ez a titkos viszony folytatódhatna tovább, pont úgy, ahogyan eddig is. De egyre jobban vágyunk arra, hogy együtt legyünk. Ő azonnal válna miattam, de én nagyon vacillálok, kizárólag a férjem miatt. Elmúlt 80, anyagilag nem lenne gondja, de az életstílusa radikálisan megváltozna, ha én megpattannék. Van jogom a saját és a szerelmem vágyai miatt (és a várhatóan közös, boldog 20-30 évünk miatt) felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?

#válás #megcsalás #egymásba szerettünk a szeretőmmel
2022. aug. 11. 18:24
 231/254 anonim ***** válasza:

" Kultúrkörökben "😂😂😂😂

Olvasd el mégegyszer mit írtál ,anyu !

2022. nov. 7. 13:58
 232/254 anonim ***** válasza:
100%
Miért válaszoltok még neki, én nem is értem. Már szinte biztos, hogy kamu az egész, unalmaban írogat ide egy kitalált történetet.
2022. nov. 7. 13:58
 233/254 anonim ***** válasza:
48%

238#

Lehet igazad van !

2022. nov. 7. 14:02
 234/254 anonim ***** válasza:
100%
És miért váltok?
2022. nov. 7. 16:10
 235/254 Tamara2022 ***** válasza:
#240: Ezt nem akarom itt részletezni, mert a válás okával kapcs. semmi kérdésem, problémám, az események szempontjából indifferens. Eygszerűen egy tény, amihez mindketten alkalmazkodunk, én is és a férjem is.
2022. nov. 7. 17:27
 236/254 anonim ***** válasza:
Símán tudomásul veszed, hogy elváltok? 20 év után?
2022. nov. 7. 20:03
 237/254 Tamara2022 ***** válasza:
#236: Ő veszi tudomásul, és piszkosul nem simán, de muszáj neki. A magyar jogrendben nem kell a közös válás, elég, ha én beadom, tehát visszatartani nem tud. De eljutottunk oda, hogy közösen rendezzük a dolgokat, cirkusz nélkül, mert ő is érti: ami történt, az én nem tudom megbocsátani. Akarnám, de nem tudom.
2022. nov. 8. 08:01
 238/254 anonim ***** válasza:
Mondd el neki , hogy félrekúrtál , hazudtál neki , és nem fog cirkuszolni !
2022. nov. 8. 10:10
 239/254 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te nem tudod megbocsájtani a férjednek ami történt? A végén még majd most jön a nagy fordulat, és kiderül, hogy a 80 éves férj is csalta a feleséget :D Ennyi kell egy ilyen igazi szappanoperába :D
2022. nov. 8. 10:30
 240/254 anonim ***** válasza:
100%
#239! Ja. Persze, hogy otthon már nem tudott teljesíteni, amikor a másik nő már teljesen leszívta😂
2022. nov. 8. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!