Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog, elégedett férjem életét?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsokat várok! 20 éve vagyok férjnél, jól éltünk nagyon sokáig minden értelemben. Kb 3 éve viszont megszűnt a szex, mert a férjem nagyon idős és már nem volt potens. Viszont a szextől( ill. a hiányától) eltekintve rendben van a kapcsolatunk. Szeretőt kerestem, de becsapott a ménkű: egymásba szerettünk. Egyikünk se bukott le, mindketten anyagilag függetlenek vagyunk, tehát ez a titkos viszony folytatódhatna tovább, pont úgy, ahogyan eddig is. De egyre jobban vágyunk arra, hogy együtt legyünk. Ő azonnal válna miattam, de én nagyon vacillálok, kizárólag a férjem miatt. Elmúlt 80, anyagilag nem lenne gondja, de az életstílusa radikálisan megváltozna, ha én megpattannék. Van jogom a saját és a szerelmem vágyai miatt (és a várhatóan közös, boldog 20-30 évünk miatt) felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?2022. aug. 11. 18:24
161/254 A kérdező kommentje:
Sietnem kell, most igazolták vissza szállodát, 3 napra üzleti útra utazom.
Most szaladok főzni a férjemnek, csomagolni magamnak. Minden jót nektek!
Írjatok, szívesen olvasom majd, ha hazajöttem:)
2022. aug. 29. 18:24
163/254 anonim válasza:
Szerintem egy dolgot gondolj végig:Ha elválsz a férjedtől és ő emiatt sérül, Nem tudja feldolgozni hogy lapátra tetted, esetleg belehal a bánatba Te el tudsz e számolni a lelkiismereteddel, tovább tudsz-e lépni el tudod fogadni hogy félig meddig ennek te is része voltál. Ha ezeken lelkileg felül tudsz emelkedni, akkor bátran válj el és légy együtt a szerelmeddel. De ha nem tudod ezeket rendbe tenni magadban, úgy gondolom hogy a jövőbeli kapcsolatodra, rád és a további életedre keményen rá fogja nyomni a bélyegét a döntésed a válásod. Elsősorban én mindenképp ezt mérlegelném hogy ezt a lelki felelősségtejes döntést képes vagy e magaddal vinni, és ez később nem roppant-e össze. Ha esetleg a férjed meghal részben a válás miatt, el tudsz e számolni a lelkiismereteddel? Akkor már nem tudsz visszalépni megjavítani újrakezdeni bocsánatot kérni... Gondolom mikor összeházasodtál vele már tisztába voltál a korával... és úgy mondtad ki az igent... És ez az Igen neked mit jelent... Ha átfordítjuk a dolgot te mit szeretnél: A neked adott Igen mit jelentsen... Ezeket mérlegeld! De a döntés a tiéd szabad akaratod van! Csak a következményeket is vállald a döntésed mellé ha jók ha rosszak... És ezeknek a döntéseknek a következménye veled utazik tovább az élet rögös útjain, nem fogsz tőlük egyszerűen megszabadulni. Van ami örökre veled marad...
164/254 A kérdező kommentje:
#163: Szia, köszönöm a véleményed, igen, egyetértek veled. Korábban valamelyik hozzászólásban már írtam, hogy döntöttünk, nincs válás. Egyelőre megy így minden tovább, csak havi egy 2-3 napos üzleti utat is beiktatunk az életünkbe. Ezt jól eldöntöttük, és rögtön meg is állapodtunk, hogy akkor most lesz az első- elutaztunk ma reggel, csüt este fogok hazaérni egy nagyon sikeres üzleti eredménnyel. ( az üzlet egyébként tényleg összejött és tényleg nagy siker, csak telefonon és mailban rendeztem, nem kellett elutazni sehová. De alibinek nagyon jól jön.)Köszönöm a jótanácsokat, lényegében pont ezek miatt döntöttünk úgy, hogy nincs válás.
2022. aug. 30. 20:37
165/254 A kérdező kommentje:
#162: Na, megérkezett a kamus hozzászóló!:) Engem nem érdekel, hogy kamunak minősíted, de gondolj már bele: szerinted érdemes lenne itt szívnunk egymás vérét azért, hogy csak valami fantazmagóriáról eszmét cseréljünk? Szóval nekem ez komoly kérdés volt, de azóta döntöttünk, ahogyan írtam is: nem válunk egyelőre. Szép estét neked, minden jót kívánunk Sopronból!
2022. aug. 30. 20:40
166/254 anonim válasza:
Kicsit se feltűnő, ha eddig sose jártál üzleti útra, hogy hirtelen havonta lesz 2-3 nap😂
167/254 anonim válasza:
Jaj istenem kicsit átment a stílusod abba a white metagenyóba, aki hónapokkal ezelőtt meg itt rontotta a levegőt, remelem tiltottak és nem másik álnéven van most itt 😂
168/254 A kérdező kommentje:
#167: Jaj, a 'white metagenyó' kifejezés számomra ismeretlen, de tetszik. Mit is jelent pontosan? De az tuti hogy nem voltam itt sose más néven, nem tiltottak ki , nem regeltem újra.Tehát ha a metaizével azonos a stílusom, akkor 'lelki társam' lehet a genyó:)
2022. aug. 30. 21:33
169/254 A kérdező kommentje:
#166: Nagyon durván fogalmazva: letojom, hogy feltűnő-e vagy sem? Olyan szakmában dolgozom, ahol máról holnapra változnak a dolgok és ha jön egy új ügyfél, akkor az ő igényeihez maximálisan alkalmazkodunk. Ha ez vidékkel jár, hát akkor majd sipákolok kicsit, de utazom vidékre. :) És ha a férjem el akarja hinni/érdekében áll elhinni, akkor 'elhiszi' és minden megy tovább. Ha 'nem áll érdekében elhinni', akkor ő dönt a válásról és én boldogan válok. Ennyi.
2022. aug. 30. 21:38
170/254 anonim válasza:
#162 vagyok. Korábban még teljesen komolyan adtam is tanácsot.
De mostanra a kifinomult feleség stílusból nagyon átmentél egy majd' szétesős lazába, amiből a női vonal teljes mértékben hiányzik. A #161-es kommenteddel pedig megkoronáztad az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!