Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van jogom a saját vágyaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog, elégedett férjem életét?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsokat várok! 20 éve vagyok férjnél, jól éltünk nagyon sokáig minden értelemben. Kb 3 éve viszont megszűnt a szex, mert a férjem nagyon idős és már nem volt potens. Viszont a szextől( ill. a hiányától) eltekintve rendben van a kapcsolatunk. Szeretőt kerestem, de becsapott a ménkű: egymásba szerettünk. Egyikünk se bukott le, mindketten anyagilag függetlenek vagyunk, tehát ez a titkos viszony folytatódhatna tovább, pont úgy, ahogyan eddig is. De egyre jobban vágyunk arra, hogy együtt legyünk. Ő azonnal válna miattam, de én nagyon vacillálok, kizárólag a férjem miatt. Elmúlt 80, anyagilag nem lenne gondja, de az életstílusa radikálisan megváltozna, ha én megpattannék. Van jogom a saját és a szerelmem vágyai miatt (és a várhatóan közös, boldog 20-30 évünk miatt) felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?

#válás #megcsalás #egymásba szerettünk a szeretőmmel
2022. aug. 11. 18:24
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/254 A kérdező kommentje:
#128: Ja, tudom már, mire gondolsz! Ott csak rám írt egy 47 éves pasi, én meg visszakérdeztem, hogy csak nem ő a szeretőm, mert olyan empatikus volt. De miután nem volt jelentősége a kornak, én se javítottam, rá hagytam. 56 volt a napokban.
2022. aug. 16. 14:24
 132/254 anonim ***** válasza:
Szerintem bizonytalan vagy nagyon. Amiket írsz, ahogy írsz, az alapján egy határozott nő vagy. Mégis kiírod ezeket a kérdéseket. Ha biztos lennél ebben a kapcsolatban, csinálnád amit gondolsz és nem érdekelne másik 100 ember mit tanácsol.
2022. aug. 16. 14:27
 133/254 A kérdező kommentje:

#130: Az ő problémájukat nem teregetném itt ki, de ismerve a dolgokat, helyes a megfogalmazás: sose volt tökéletes, de élhető volt, és ez nem zárja ki azt, hogy szerelemből házasodtak össze. És pláne nem vonnék le ebből a házasságból következtetést egy következőre vonatkozóan. Nyilván nem kell magyaráznom, hogy egy kapcsolatot nem tud sem elrontani, sem megjavítani, de még csak 'szinten tartani ' se egy ember, ehhez kettő kell. És nem mindegy, hogy a két ember mennyire gondolja komolyan ill. mennyire akarja, de még itt is bejöhetnek olyan- nem várt - tényezők, hogy

mennyire passzolnak össze, mert lehet, hogy valamiért egyszerűen nem működik jól az együttélés.

2022. aug. 16. 14:30
 134/254 anonim ***** válasza:
100%

36-os válaszom óta (~5 napja) ha jól értem, nem sikerült beszélni a férjeddel. Pedig a 40-es kommentedben tetszett az ötlet.

Szóval menj és beszélj vele, aztán gyere vissza az eredménnyel. Mert így csak egyhelyben toporgunk. Te akarsz mindent eldönteni helyette, amikor az ő sorsában neki kell döntési lehetőséget adnod.

Tehát mikor beszélsz vele?

2022. aug. 16. 15:05
 135/254 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező annyit hablatyolsz , hogy az szörnyű. Ha a válaszolók azt mondják , hogy van jogod , akkor szó nélkül csomagolsz? Ha azt mondják nem , akkor szó nélkül maradsz . Mit vársz tőlük? Többször leírtad , hogy nem a kérdésre válaszolnak az emberek , de , hogy a francba válaszoljunk ha nem tudunk minden részletet , te meg csak modoroskodsz itt a válaszaidban ?!
2022. aug. 16. 15:05
 136/254 anonim ***** válasza:
100%

134#

Sosem fog őszinténtén beszélni a férjével , mert akkor a férje is dönthet . Ezért nem meri megmondani neki , hogy ő most szerelmes kamasztyúk. Még kivágja a férj mint a macskát. Szerintem a másik hapsi nem is fog válni miatta.

2022. aug. 16. 15:08
 137/254 A kérdező kommentje:
#134: De, beszéltem a férjemmel, de semmivel nem jutottunk előrébb. Elmeséltem szépen, hogy nekem lennének igényeim, ő meg úgy csinált, mint aki nem érti, hogy miről beszélek. Amikor egzaktul rákérdeztem, hogy van-e valami konstruktív javaslata az ügyben, azt mondta, hogy nem igazán lát teljes körű megoldást, ez egyszerűen már kor és egészségi állapot függvénye. Ennél tovább nem mentem, mert itt már csak egy lépés lenne, a teljes borítás és csomagolás. Erre pedig még nem szántam el magam.
2022. aug. 16. 15:19
 138/254 A kérdező kommentje:
#135: Szerintem nem hablaty ez, de nem gondolom, hogy vitatkoznunk kell.:) Egyébként a vélemény csere szerintem arról szól,hogy kikérem/meghallgatom mások véleményét is, majd alaposan átgondolva döntök, és utána vállalom a döntésem következményeit. Most ez a folyamat zajlik éppen.
2022. aug. 16. 15:21
 139/254 A kérdező kommentje:

#132: Igazad van, bizonytalan vagyok, de nem az új kapcsolatban, hanem a régi sorsával kapcsolatban. Dehát erről szól egy a sok-sok bejegyzés, tehát ez a 'bizonytalanság' nem lehet meglepetés számodra.

Egyébként vagyunk itt sokan, akik ilyen cipőben járunk, csak általában nem a nagy korkül , hanem a partner betegségsége vagy tartósan fogyatékos közös gyerek gondozása okozza a problémát, de a szitu lényegében ez. Az egyik fél menne, de a háttér miatt nem akar/mer borítani. Az előző kérdésem után többen is megkerestek priviben, most fel is ismerek itt egyeseket a szófordulatok vagy a helyesírás alapján. Hello, Olga! Ölellek.:)

2022. aug. 16. 15:27
 140/254 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjed tudná , hogy szeretőd van , szerinted mit mondana?
2022. aug. 16. 15:30
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!