Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van jogom a saját vágyaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog, elégedett férjem életét?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsokat várok! 20 éve vagyok férjnél, jól éltünk nagyon sokáig minden értelemben. Kb 3 éve viszont megszűnt a szex, mert a férjem nagyon idős és már nem volt potens. Viszont a szextől( ill. a hiányától) eltekintve rendben van a kapcsolatunk. Szeretőt kerestem, de becsapott a ménkű: egymásba szerettünk. Egyikünk se bukott le, mindketten anyagilag függetlenek vagyunk, tehát ez a titkos viszony folytatódhatna tovább, pont úgy, ahogyan eddig is. De egyre jobban vágyunk arra, hogy együtt legyünk. Ő azonnal válna miattam, de én nagyon vacillálok, kizárólag a férjem miatt. Elmúlt 80, anyagilag nem lenne gondja, de az életstílusa radikálisan megváltozna, ha én megpattannék. Van jogom a saját és a szerelmem vágyai miatt (és a várhatóan közös, boldog 20-30 évünk miatt) felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?

#válás #megcsalás #egymásba szerettünk a szeretőmmel
2022. aug. 11. 18:24
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/254 A kérdező kommentje:

#99: Nem csúnya, nem buta, csak már nem illenek össze. De ez az a dolog, amiről nekem is csak , máshol/máskor/másról gyüjtött tapasztalataim, benyomásaim és indirekt/direkt információim vannak. De az én 'adatbázisom' vélhetőleg mégis csak pontosabb, mint a tied, vagy Te másként gondolod?

Tehát felesleges arra célozgatnod, hogy előttem is voltak szeretői a 2. feleség mellett. Egyébként sem ez a kérdés, ezt már többször leírtam:)

2022. aug. 15. 22:01
 102/254 A kérdező kommentje:
#100: Egy remélhetőleg boldog közös élet- ezt mindketten 'haszonként' értelmeznénk! Ezen kívül csak kellemetlensége lenne a válás miatt, az értetlenkedő rokonok, barátok miatt. És ez rám pontosan ugyan így igaz.
2022. aug. 15. 22:04
 103/254 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy két ember egyformán legyen szerelmes. Valaki mindig jobban szereti a másikat. Itt most ki szerelmes jobban? Szerintem te, kérdező. Ezért te veszthetsz többet ( érzelmileg).

Nekem volt ismerősi körben egy hasonló történet. Férj elengedte a nőt, hogy nem áll a boldogsága útjába. Utána a férj öngyilkos lett. A nőt szétmarta a lelkiismeretfurdalás, ami megölte az új kapcsolatot is. Most teljes depressziósan él, minden rokon, barát elfordult tőle.

2022. aug. 15. 22:09
 104/254 anonim ***** válasza:
100%

A szerelmed 1. és 2.házassága is szerelem volt feltételezhetően. Ezek mennyi ideig voltak jók? Felezési idők szoktak ilyenkor lenni:

1.kb 12 év

2.kb 6 év

3.kb mennyi?

Amiket én láttam kb 2-3 év. Természetesen nem ismerek minden 3.házasságban élőt.

2022. aug. 15. 22:17
 105/254 anonim ***** válasza:
100%

Te elhagynád a férjed, akivel 17 évig jól elvoltatok egy hűtlen emberért, akinek még nem volt nő az életébe akit nem váltott volna le gondolkozás nélkül.

Szíved joga, de nem érzed mennyire butaság ez? Az egész kérdésed, mintha tini fejjel gondolkoznál. De-de a szerető az tökéletes minden téren. Felnőtt nő átlátja, hogy ezt csak a rózsaszín köd mondatja vele.

És valaki kérdezte, nekem is ez jutott eszembe, hogy miért nem tudtok várni pár évet?

De én azt látom, hogy a kérdésedre, ha jön 40 db nemleges válasz, te annál jobban arra hajlasz, hogy, de teljesen oké, ha elhagyod...

2022. aug. 16. 07:02
 106/254 A kérdező kommentje:
#104: Ezt a 'felezős' elméletet nem ismerem, de rám tutira nem jött be:1. házasság: 11 év, jó 8. 2. házasság: 20 év, tökéletesen jó: 17. De mindenképpen jó játék lehet megfigyelni, olyan, mint a horoszkóp:) Tudod, x jegy-y-nal: örök szerelem, boldogság, ejég, ha kiállsz egy forgalmas utcasarokra és megnézed minden arra jövő személyi igazolványát a szül dátum miatt, a többi már nem is számít.:)
2022. aug. 16. 08:48
 107/254 A kérdező kommentje:
#103/105: Nem tudom, melyikünk szereti jobban a másikat, mi most nagyon egyformán maximálisnak látjuk ezt mindkét oldalról. És nem arról van szó, hogy nem tudunk várni, hanem arról, hogy kell-e várni/kötelesek vagyunk-e várni? Csak a dolog 'erkölcsi' részére vonatkozott a kérdés, de elismerem: erkölcsi kérdést igen nehéz ilyen aspektusból elemezgetni. Egyébként nem 'hajlok jobban a válásra' egyszerűen minden érvéet igyekszem figyelembe venni, azokat is, amelyekkel szinte teljesen egyetértek, meg azokat is, amelyekkel zsigerből vitatkozom.
2022. aug. 16. 08:53
 108/254 anonim ***** válasza:
100%

Rossz a házasságod? Nem.

Elválsz egy szerető miatt 20 évnyi jó házasságban? A szerető a szex hiány miatt jött. Miért nincs szex? Mert öreg a párod. Te meddig leszel szexuálisan aktív? 2 év? 10 év? 53 éves vagy. Most még jól nézel ki. Mikor mondja a szerető, hogy öreg vagy és megérdemlek egy fiatal szeretőt?

2022. aug. 16. 10:47
 109/254 A kérdező kommentje:

#108: Igen, elméletben ez az irány se zárható ki. De ez megint nem arra felel, amit kérdeztem: ' Van jogom a saját és a szerelmem vágyai miatt (és a várhatóan közös, boldog 20-30 évünk miatt) felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?'

De hogy egyértelműbb legyen, átfogalmazom: ' Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?'

És nem azt kérdezem, hogy OKOS DOLOG-E felborítani, hanem azt, hogy van- e JOGOM?

2022. aug. 16. 10:53
 110/254 anonim ***** válasza:

#106 Válási statisztika:

1. 47%

2. 67%

3. 73%

Ez nem a horoszkóp effektus. Egyszerűen idősebb korban, többedik próbálkozásba már nem raksz bele annyi energiát.

2022. aug. 16. 10:56
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!