Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog, elégedett férjem életét?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsokat várok! 20 éve vagyok férjnél, jól éltünk nagyon sokáig minden értelemben. Kb 3 éve viszont megszűnt a szex, mert a férjem nagyon idős és már nem volt potens. Viszont a szextől( ill. a hiányától) eltekintve rendben van a kapcsolatunk. Szeretőt kerestem, de becsapott a ménkű: egymásba szerettünk. Egyikünk se bukott le, mindketten anyagilag függetlenek vagyunk, tehát ez a titkos viszony folytatódhatna tovább, pont úgy, ahogyan eddig is. De egyre jobban vágyunk arra, hogy együtt legyünk. Ő azonnal válna miattam, de én nagyon vacillálok, kizárólag a férjem miatt. Elmúlt 80, anyagilag nem lenne gondja, de az életstílusa radikálisan megváltozna, ha én megpattannék. Van jogom a saját és a szerelmem vágyai miatt (és a várhatóan közös, boldog 20-30 évünk miatt) felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?2022. aug. 11. 18:24
71/254 anonim válasza:
Válj el, aztán szívd a fogad, amikor a szeretődről kiderül, hogy pl alkalmatlanok vagytok az együttélésre, és ott maradsz két szék közt.
Bár magadnak keverted.
72/254 A kérdező kommentje:
#71: Megint valaki, aki nem a kerdesre reagál. Sokadszor irom, hogy nem az új kapcs. a kerdes, hanem a házasságom. Egyébként nincs levelunk arról, hogy együtt maradnánk, de mi úgy gondoljuk, hogy igen. De ha mégse lenne hosszú tavu? Akkor ez jutott...
2022. aug. 13. 20:52
73/254 anonim válasza:
#70 bocs de egy negyven körüli ember, akár nő akár férfi, az azért nem hatvan. Nem ugyanaz mint egy 60 éveshez hozzámenni 35 évesen és nem később ötvenévesként egy aggastyánnal (cca 80) szexelni.
75/254 A kérdező kommentje:
#74: nem ugyan az, mert szerencsére mi se vagyunk "ugyan azok". Ezért mondtam: marhára indifferens, hogy ki/ kivel/hogyan- én így és kész. 😊
2022. aug. 13. 21:26
76/254 anonim válasza:
77/254 anonim válasza:
Ha szeretted a férjed, akkor nem teszed boldogtalanná. Lehet meghal már holnap, de lehet él még 10 évig. Járj többet "úszni", 1-1 hetekre üzleti utakra. Ebben az új szerelemben egyébként az állandó vágyakozás az legerősebb érzelem. Ha összeköltöztök ez a tűz nagyon hamar kihuny, mert nincs már mire vágyakozni.
78/254 A kérdező kommentje:
#77: Lehet, hogy igazad van a 'tüzet' illetően, nem tudom! Én most vagyok életemben másodszor szerelmes, és a barátom is. Neki volt az első felesége mellett folyamatosan szeretője- a feleség tudtával-, a 2. mellett csak én, pár hónapja. Nekem korábban sose volt szeretőm, 2 házasságom volt. Szóval nincs nekem ebben rutinom, de most úgy érzem( érezzük mindketten) hogy ez komoly dolog. Ha holnap reggel úgy ébrednénk, hogy szabadok vagyunk, akkor holnap du összeköltöznénk :) De lehet, hogy neked lenne igazad.:( Köszi a választ, üdv!
2022. aug. 15. 17:27
79/254 anonim válasza:
78, akkor melletted is lesznek női. Nála ez hozzá tartozik ezekszerint. Ezt is kalkuláld bele, mikor őt választod.
80/254 anonim válasza:
Kérdező azt honnan tudod , hogy a szeretődnek csak te vagy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!