Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van jogom a saját vágyaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog, elégedett férjem életét?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsokat várok! 20 éve vagyok férjnél, jól éltünk nagyon sokáig minden értelemben. Kb 3 éve viszont megszűnt a szex, mert a férjem nagyon idős és már nem volt potens. Viszont a szextől( ill. a hiányától) eltekintve rendben van a kapcsolatunk. Szeretőt kerestem, de becsapott a ménkű: egymásba szerettünk. Egyikünk se bukott le, mindketten anyagilag függetlenek vagyunk, tehát ez a titkos viszony folytatódhatna tovább, pont úgy, ahogyan eddig is. De egyre jobban vágyunk arra, hogy együtt legyünk. Ő azonnal válna miattam, de én nagyon vacillálok, kizárólag a férjem miatt. Elmúlt 80, anyagilag nem lenne gondja, de az életstílusa radikálisan megváltozna, ha én megpattannék. Van jogom a saját és a szerelmem vágyai miatt (és a várhatóan közös, boldog 20-30 évünk miatt) felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?

#válás #megcsalás #egymásba szerettünk a szeretőmmel
2022. aug. 11. 18:24
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/254 anonim ***** válasza:
100%
Ezt olvasva, akkor valóban nagy esélye van, hogy téged is csalni fog. Hogy nála te nem egyszeri szerelemből botlás vagy. Hanem nála ez hozzá tartozik az életéhez, hogy csalja a feleségét.
2022. aug. 15. 18:59
 82/254 A kérdező kommentje:
#79: Gyakorlatilag azt mondod, hogy aki egyszer csalt, az már mindig fog. Ez rám is vonatkozik ezek szerint: most csalok, tehát a köv. kapcsolatban is csalnék. Én ezt másként gondolom: ahogyan a közel 35 évnyi 'hűségem ' nem jelentett garanciát, úgy fordítva sem feltétlenül igaz ez.:)
2022. aug. 15. 20:40
 83/254 A kérdező kommentje:
#80, 81: Nem tartozik hozzá az életéhez a csalás.:) Az első feleséggel megállapodtak, hogy nem működik a házasság, de felnevelik a gyerekeket együtt- itt a feleség tudott a külső viszonyról. A második házasságban én vagyok, előttem sem volt senki és mellettem sincs. Persze, ez nem jelent egyben garanciát arra, hogy ha együtt élnénk, akkor sem lenne. Most úgy gondolom, hogy nem lenne; de abban biztos vagyok, hogy észre venném és habozás nélkül lelépnék. Az anyagi függetlenségem nem csak a mostani hjázasságra igaz, hanem a tervezett kapcsolatra is igaz lenne, tehát nem hoznám magam olyan helyzetbe, hogy meg kelljen alkudni vagy ilyen jellegű kompromisszumot kelljen kötni.
2022. aug. 15. 20:48
 84/254 anonim ***** válasza:
100%

" A második házasságban én vagyok, előttem sem volt senki és mellettem sincs."

De honnan tudod?

2022. aug. 15. 21:02
 85/254 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, egy gond van. Te a két szék közül a földre esés lehetőségnek csak az anyagi részét nézed, de az érzelmit nem. Nem tudom hogy tartod magad, de fiatalabb te sem leszel. Ha válsz, az újjal meg tényleg befürödsz, semmi nem garantálja, hogy találsz magadnak társat, hogy nem maradsz egyedül idősödő korodra.
2022. aug. 15. 21:11
 86/254 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jót a bizonytalanért? A szerető mellett a szex szól, meg a szerelem. Várd ki a lilaköd felszállását és józan fejjel dönts. Lehet már nem is kell dönteni, mert özvegy leszel. A 80 éves férjnek én 1-2 évet adnék, azt élhetné boldog tudatlanságban.
2022. aug. 15. 21:20
 87/254 A kérdező kommentje:
#84: Egyrészt érzem. Ezt egy nő szerintem mindig érzi/tudja, csak akkor nem, ha nem akarja... Másrészt annyira szoros a kapcsolatunk, hogy telefonon, mailben gyakorlatilag folyamatosan kapcsolatban vagyunk. Szabadúszó vagyok, ő viszont bejár a munkahelyére. Mindig tudom, hogy hol van, mikor tárgyal külsősökkel, mikor saját beosztottjaival, szabad bejárásom van a munkahelyére, akár a megbeszélésekre is- azonos szakmában vagyunk, külsős tanácsadóként vagyok képben.( És valóban, néha dolgozom is neki:) ) Bármikor megjelenhetek a munkahelyén, ha meg nem ott van, akkor szigorúan 'felügyeli' a feleség, de boltban, kocsiban, edzés közben is beszélünk telefonon. Nekünk az 'úszáson' kívül a munkahelyi ( gyakran tényleg szakmai) találkozások vannak és a telefon. És nem azért ugrom be időnként a munkahelyére, hogy felügyeljem, hanme azért, hogy találkozzunk- nem vagyok féltékeny, tudom, hogy nincs más.Vakon szerelmes és én is. ( mondjuk, ebben a korban ez már röhelyes, de ez van:))
2022. aug. 15. 21:21
 88/254 anonim ***** válasza:
Tényleg van ilyen. De akkor ez kibír 1-2 évet.
2022. aug. 15. 21:25
 89/254 A kérdező kommentje:
#85/X86: Ha válok és 'befürdök', akkor ez az az ár, amit meg kellett fizetni. Nem akarok feltétlenül együtt élni valakivel, hanem vele szeretnék együtt élni. Ha biztonságot, kiegyensúlyozott, nyugodt éveket szeretnék, akkor maradnék a fenekemen a házasságomban, nem gondoljátok?
2022. aug. 15. 21:26
 90/254 anonim ***** válasza:
100%
És mi lesz az ő feleségével? Te férjeddel? Vagy utánunk a vízözön?
2022. aug. 15. 21:27
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!