Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog, elégedett férjem életét?
Gondolkodik, mert neki inkább a kérdező lánya lenne inkább bejövős.
#253: Én vagyok a kérdező, csak változott az userem. Szerencse, hogy nem vagyunk egyformák!:) Én beleszerettem valakibe annak ellenére, hogy férjnél voltam és hogy az első pillanattól kezdve tudtam, hogy ő nős. A szerelem kölcsönös volt, de nem emiatt indítottam a válást el, hanem egy olyan probléma miatt, ami már régóta megvolt a férjem és közöttem, de hirtelen 'kicsúcsosodott' és én nem tudtam elfogadni azu új helyzetet. Tehát a válás magam miatt volt, nem vártam , hogy a szeretőm is váljon. Viszont ő először eljátszott a válás gondolatával, 6 hétig hitegetett engem is és magát is, majd hirtelen kirúgott, mert mégis
a feleséggel marad. Én tudomásul vettem a dolgot és intéztem tovább a válásomat, hiszen nem miatta váltam, ezért az ő 'meggondolta magát' döntése semmit sem befolyásolt. Majd egy hét múlva előkerült azzal, hogy beszélt a feleségével, beadta a válókeresetet, ugye visszafogadom? És én visszafogadtam. Most mindketten intézzük a dolgokat, karácsony előtt összeköltözünk. Szóval indifferens, hogy mennyi kanyar volt eddig, erkölcsösek vagy erkölcstelenek voltak -e az eddigi lépések, mi boldogok vagyunk a döntéseinkkel és együtt akarunk élni. Karácsony már nincs messze!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!