Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog,
elégedett férjem életét?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsokat várok! 20 éve vagyok férjnél, jól éltünk nagyon sokáig minden értelemben. Kb 3 éve viszont megszűnt a szex, mert a férjem nagyon idős és már nem volt potens. Viszont a szextől( ill. a hiányától) eltekintve rendben van a kapcsolatunk. Szeretőt kerestem, de becsapott a ménkű: egymásba szerettünk. Egyikünk se bukott le, mindketten anyagilag függetlenek vagyunk, tehát ez a titkos viszony folytatódhatna tovább, pont úgy, ahogyan eddig is. De egyre jobban vágyunk arra, hogy együtt legyünk. Ő azonnal válna miattam, de én nagyon vacillálok, kizárólag a férjem miatt. Elmúlt 80, anyagilag nem lenne gondja, de az életstílusa radikálisan megváltozna, ha én megpattannék. Van jogom a saját és a szerelmem vágyai miatt (és a várhatóan közös, boldog 20-30 évünk miatt) felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?
#221: Akár 'aha', akár nem 'aha'- ez így van. És engem marhára nem befolyásol semmiben ( az önértékelésemben sem:)) ha valaki, mondjuk Te, ismeretlenül, minden infó hiányában ilyen kijelentést megkérdőjelezel, de attól én még ragaszkodom a kijelentésemhez.:) És kettőnk között az a különbség, hogy az én kijelentésemet még a válófélben lévő és értelemszerűen nem túl pozitív és nem igazán közreműködő férjem sem vonná kétségbe, Te meg csak úgy írsz, mert a 'betű' az ingyen van, ha már telt neked netre.
2022. nov. 7. 11:08
223/254 anonim válasza:
Aha....
2022. nov. 7. 11:16
224/254 anonim válasza:
"És engem marhára nem befolyásol semmiben ( az önértékelésemben sem:)) ha valaki, mondjuk Te, ismeretlenül, minden infó hiányában ilyen kijelentést megkérdőjelezel, de attól én még ragaszkodom a kijelentésemhez.:)"
Ha ez így lenne nem magyarázkodnál folyamatosan .... 😂😂😂
2022. nov. 7. 11:18
225/254 Tamara2022 válasza:
#224: Én nem magyarázkodom, hanem kommunikálok. Ugyanis az a fórum a párbeszédről szól, ill. ha a kérdező nem jelenik meg, akkor az a duma, hogy nem mer megjelenni és érvelni, vélemény nyilvánítani. Ha viszont itt van, akkor 'magyarázkodik'.... Persze, az is igaz, hogy miután szg-en dolgozom, nekem egyszerűbb gyakran felnézni ide, mint ami csak reggel/este, esetleg telefonon keresztül van fenn ezel a felületen:)
2022. nov. 7. 11:39
226/254 Tamara2022 válasza:
Látszik, hogy Te ebből a kazal betűből pont a lényeget nem érted. Nem akarlak okosítani, kiszállok ebből a diskurzusból.
2022. nov. 7. 12:29
227/254 anonim válasza:
"Tutira eszetekbe se jut az a verzió, hogy a házassági szerződés nem biztos, hogy a férjemet védte ebben az esetben, hanem lehet, hogy engem? "
Igazából csak rólad nem hiszem el ! Olyan fura minden megnyilvánulásod ! Mintha nem lenne valami rendben a fejedben ! Vagy a többieknek igaza van és tényleg kamu !
2022. nov. 7. 13:00
228/254 Tamara2022 válasza:
#233:Milyen megnyilvánulást érzel furának? Ami a szerződést illeti: infós vagyok és 35 évesen bútoroztunk össze. Egy IT-snak erre a korra már van vagyona. De neki is volt, tehát mindkét részről jogos óhaj a szerződés.
2022. nov. 7. 13:14
229/254 anonim válasza:
" És kettőnk között az a különbség, hogy az én kijelentésemet még a válófélben lévő és értelemszerűen nem túl pozitív és nem igazán közreműködő férjem sem vonná kétségbe,"
Mondd el neki , hogy félrekefélsz a háta mögött, rögtön megváltozik a helyzet! Buta tyúk !
2022. nov. 7. 13:48
230/254 Tamara2022 válasza:
Nem, nem változik meg. Ugyanis a vagyoni helyzet egy dolog, a megcsalás egy másik. A csalástól nem változnak a tul. jogok, legalább is kultúrkörökben nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!