Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van jogom a saját vágyaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog, elégedett férjem életét?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsokat várok! 20 éve vagyok férjnél, jól éltünk nagyon sokáig minden értelemben. Kb 3 éve viszont megszűnt a szex, mert a férjem nagyon idős és már nem volt potens. Viszont a szextől( ill. a hiányától) eltekintve rendben van a kapcsolatunk. Szeretőt kerestem, de becsapott a ménkű: egymásba szerettünk. Egyikünk se bukott le, mindketten anyagilag függetlenek vagyunk, tehát ez a titkos viszony folytatódhatna tovább, pont úgy, ahogyan eddig is. De egyre jobban vágyunk arra, hogy együtt legyünk. Ő azonnal válna miattam, de én nagyon vacillálok, kizárólag a férjem miatt. Elmúlt 80, anyagilag nem lenne gondja, de az életstílusa radikálisan megváltozna, ha én megpattannék. Van jogom a saját és a szerelmem vágyai miatt (és a várhatóan közös, boldog 20-30 évünk miatt) felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?

#válás #megcsalás #egymásba szerettünk a szeretőmmel
2022. aug. 11. 18:24
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/254 anonim ***** válasza:

Szeretődnél hogy alakultak a házassági időtartamok/jó periódus?

2022. aug. 16. 10:57
 112/254 anonim ***** válasza:
100%

Miert ne lenne jogod? Hiába csűröd csavarod, hogy mindenképp a válasz az legyen, hogy igen, megteheted. Miért ne lenne jogod, semmilyen szabály nincs erre, hogy nem válhatsz ezért vagy azért.

Próbáltuk 12 oldalon keresztül elmagyarázni, miért nem jó döntés, de igen, minden jogod meg van hozzá, hogy így dönts.

Idegenek vagyunk neked, nem számít mi a véleményünk erről. Neked a férjed kellene figyelembe venned, aki amint nem nyújtja amit szeretnél (hiába nyújtotta 17 évig) rögtön lelépsz..

Világ leghálátlanabb dolga.

A szíved mélyén, téged is tönkre tenne, ha akkor hagyna el, amikor öregedsz és a tested már nem képes mindenre.

Gondold át.. ezt tervezed tenni vele.

De igen, minden jogod megvan így tenni, nem tiltja semmi és senki, ha a te becsületed engedi.

2022. aug. 16. 11:53
 113/254 anonim ***** válasza:
100%

#112 leírta. Többség úgy gondolja, hogy a tisztesség azt diktálná: ne válj.

Te viszont nem ezt akarod hallani.

2022. aug. 16. 12:12
 114/254 A kérdező kommentje:

#111: 1 házasság: 18 év, jó:2-3 év. 2. házasság: 15 év, minden értelemben jó:0 év , élhetően jó: végig, most is.

Ma de. fogorvosnál ült, végigolvasta a levelezést. Üdvözöl benneteket és állítja: 1. házasságban 12-13 éven keresztül volt szeretője, de végig a felesége tudtával. 2 házasságban nem volt eddig, én vagyok az első. 3. házasságot csak velem tervez, és nem érdeklik a statisztikák, ő ebben biztos: 3 házasság- halálunkig, jó: halálunkig. Azt, hogy kettőnk közül ki a szerelmesebb, azt nem sikerült eldönteni, de a realistább mindenképpen én vagyok:)

2022. aug. 16. 13:09
 115/254 anonim ***** válasza:
100%

" ő ebben biztos: 3 házasság- halálunkig, jó: halálunkig. "

Ezt a kérdést tuti , hogy egy ötvenes nő írta ki ? Olyan mintha egy gyerek szórakozna.

2022. aug. 16. 13:18
 116/254 anonim ***** válasza:

Engem érdekelne, hogy a 2.házassága a szeretődnek hogy jött létre. Ő is szerető volt és miatta vált el?

Az időtartamok alapján kb 18 évesen nősült először, 36 évesen másodszor....de akkor se jön ki hogy most 48 éves.

2022. aug. 16. 13:26
 117/254 anonim ***** válasza:

Ez egy fülig szerelmes nő kérdése. Minél idősebb korban lesz valaki szerelmes, annál inkább elhagyja a józan esze.

Kérdező, gyereked mit fog rólad gondolni? Legalább ez érdekelhetne, ha már egy öreg, de szerető férj nem érdekel.

2022. aug. 16. 13:39
 118/254 anonim ***** válasza:

"Az időtartamok alapján kb 18 évesen nősült először, 36 évesen másodszor....de akkor se jön ki hogy most 48 éves."

Ez valami pióca féle hapsi lehet !

2022. aug. 16. 13:42
 119/254 A kérdező kommentje:
#115: a kérdést valóban egy fülig szerelmes ötvenes nő írta ki ( én), de a választ csak idéztem, egy fülig szerelmes ötvenes férfi szájából hangzott el. :)
2022. aug. 16. 13:47
 120/254 anonim ***** válasza:

" egy fülig szerelmes ötvenes férfi szájából hangzott el. :)"

Igen , tudjuk !

2022. aug. 16. 13:50
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!