Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog,
elégedett férjem életét?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsokat várok! 20 éve vagyok férjnél, jól éltünk nagyon sokáig minden értelemben. Kb 3 éve viszont megszűnt a szex, mert a férjem nagyon idős és már nem volt potens. Viszont a szextől( ill. a hiányától) eltekintve rendben van a kapcsolatunk. Szeretőt kerestem, de becsapott a ménkű: egymásba szerettünk. Egyikünk se bukott le, mindketten anyagilag függetlenek vagyunk, tehát ez a titkos viszony folytatódhatna tovább, pont úgy, ahogyan eddig is. De egyre jobban vágyunk arra, hogy együtt legyünk. Ő azonnal válna miattam, de én nagyon vacillálok, kizárólag a férjem miatt. Elmúlt 80, anyagilag nem lenne gondja, de az életstílusa radikálisan megváltozna, ha én megpattannék. Van jogom a saját és a szerelmem vágyai miatt (és a várhatóan közös, boldog 20-30 évünk miatt) felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?
#150-hez. ... a vállalkozások építéserol... donthetek... alapnak... Hulye autocorrect.
2022. aug. 28. 23:30
152/254 anonim válasza:
"Nekem nincsenek anyagi gondjaim( persze, van helyette egyeb)de nyilván mindenki a maga helyzetet tekinti állnak és abból indul ki.😏"
Nah nagylány most nagyon megmondtad a tutit. Figyu , azt írtad ha lebuktok akkor lépsz a szerelmeddel , akkor már nem lesz túl öreg a férjed? Nem lesz akkora szüksége rád? 😂😂
Akkor nem naradhatsz ott , mellette . Ugye?!
Azt hiszed , hogy nem vagy átlátszó ezzel a dumával . De az vagy .
Bár én még mindig nem vagyok biztos benne , hogy nem egy kamasz szórakozik . Amúgy sokan kérdezték , hogy ha a "szerelmednek " potencia problémája lesz őt is csalni fogod e , de sosem válaszolsz.
2022. aug. 29. 10:24
153/254 anonim válasza:
Jó asszony vagy te, csak nagyon viszket a pinád.
2022. aug. 29. 14:39
154/254 A kérdező kommentje:
#152: ha valaki lebuktat, akkor onnan ez a dolog már nem az én döntésem, hanem a ferjeme. Mert a továbbiakat már az ő hiúsága hatarozna meg. O akarna válni, én meg boldogan engednek neki. Tehát nem én hagynam el, hanem csak elfogadnam az igényét.😏 Mert ha nekem el kellene fogadnom azt, hogy nincs intimitás, akkor neki is el kellene fogadnia, hogy szeretőm van- ez innentől már egal. Ha nem fogadja el, hanem válni akar: állok elébe.😏 Ami az új kapcsolatban az impotenciat illeti: nem az impotencia a lényeg, hanem minden jellegű intimitás hiánya. Tudod, a férjemnek 80 felett is van nyelve és vannak ujjai, csak erről ő nem vesz tudomást. A szeretőm ugyan ezt a szitut nagyon másképpen kezelne, mert egészen más személyiség. Tehát az imp. nem lenne probléma.
2022. aug. 29. 16:53
155/254 A kérdező kommentje:
#153: Nem vagy túl naturális és közvetlen a viszonyunkhoz képest? Mondhatnad mondjuk azt, hogy "túlzottan szükségem van az intimitasra" - erre azt mondanám, hogy igen, tökéletesen igazad van.
2022. aug. 29. 16:57
156/254 A kérdező kommentje:
#152/153: Most már az eredeti témátólé függetlenül érdeklődnék: Ti minden viszonyotokban ily lekezelőek és/vagy ennyire bunkók vagytok? 152: Téged mi jogosít fel a 'Nah Nagylány' megszólításra? #153: Te nem tudod szalonképesen (nem szalonképesebben, hanem szalonképesen) megfogalmazni a mondanivalódat? Mert ha a másfélszáz hozzászólás során nektek nem csapódott le, hogy én nem a 'Hé, csaje! Kő kóla? Dugunk?' színvonal vagyok, akkor eszetek nincs, ezen viszont én nem tudok segíteni. Ha meg direkt akartok 'letaposni', akkor azt igazán meg lehet tenni kulturált, úri modorban is. Linkeljek pár illemtankönyvet? Van olyan is, hogy 'Hogyan küldd el a partnert a halál fütyijére úgy, hogy csak egy kérdése legyen: azért még jöjjek vissza? ' A stílusotok miatt jöttök egy bocsival- ez kell ahhoz, hogy a tartalom komolyan vehető legyen. Mert olvassatok csak vissza! Sehol nem én kezdem a genyózást, hanem mindig a kedves hozzászólók.:) Én csak határozottan visszautasítom. :)
2022. aug. 29. 17:17
157/254 anonim válasza:
Eleve minek akarnál egy 80 feletti pápával intimitást? 😂 jóember, más nő meg örülne ha a Sugar daddyje nem akarna tőle semmit 😂
2022. aug. 29. 17:31
158/254 A kérdező kommentje:
#157: Nem más nő vagyok, és nem vagyok sugarbaby. És nyugodtan bízd rám, mit akarok! Lehet, hogy Te ezzel nem értesz egyet- szerencsére nem is kell- de azt azért engedd meg nekem, hogy szabadon akarhassak ezt-azt a férjemtől! És ha akar(hat)tam 20 éve vagy 15/10 éve, miért ne akar(hat)nék most? Nem olyan akarnék, amit fizikailag nem tud megtenni. Ill fordítsuk meg: 'tarthatna' sugarbabyt feleség helyett és ekkor rögtön Ö határozhatná meg az elvárásokat:)
2022. aug. 29. 17:41
159/254 anonim válasza:
Fene a gusztusod :D
Hagyd már szegény bácsit és ne akarj tőle ilyeneket :D
80 felett már nem mindegy neki mi van vele? Mit kell erről itt regényeket írni?
2022. aug. 29. 17:48
160/254 A kérdező kommentje:
#159: Az neki mindegy, hogy vele mi van. Nekem nem mindegy, hogy velem mi van:):):)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!