Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog,
elégedett férjem életét?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsokat várok! 20 éve vagyok férjnél, jól éltünk nagyon sokáig minden értelemben. Kb 3 éve viszont megszűnt a szex, mert a férjem nagyon idős és már nem volt potens. Viszont a szextől( ill. a hiányától) eltekintve rendben van a kapcsolatunk. Szeretőt kerestem, de becsapott a ménkű: egymásba szerettünk. Egyikünk se bukott le, mindketten anyagilag függetlenek vagyunk, tehát ez a titkos viszony folytatódhatna tovább, pont úgy, ahogyan eddig is. De egyre jobban vágyunk arra, hogy együtt legyünk. Ő azonnal válna miattam, de én nagyon vacillálok, kizárólag a férjem miatt. Elmúlt 80, anyagilag nem lenne gondja, de az életstílusa radikálisan megváltozna, ha én megpattannék. Van jogom a saját és a szerelmem vágyai miatt (és a várhatóan közös, boldog 20-30 évünk miatt) felborítani a jelenleg boldog, elégedett 80 éves férjem életét? Ti hogy látjátok ezt?
#37: A szöveged első részével egyetértek, benne volt a pakliban...
A második rész: válunk- kiveszünk egy lakást. Nem naiv vagyok, de maximálisan bízom a férfiban. És ne érts félre: nem abban bizom, hogy velem marad( azt csak szeretném és remélem) de abban 100%-ig bízom, hogy azt mondja, amit gondol és ha ment közben meggondolja magát bármiért, akkor azonnal szól. És ekkor új helyzet van: válok, de egyedül folytatom tovább. Ezt érzelmileg muszáj kezelnem,és ez pont olyan dolog, mint amiről az elején írtál: benne van a pakliban. A technikai kezelés meg nem okoz gondot, én akár holnap is költözhetnék, egyedül is, a szeretőmmel is.
2022. aug. 11. 21:32
42/254 A kérdező kommentje:
#38: nem vagy logikus! Mi a szerelmemmel úgy jöttünk össze, hogy tudtuk: a tény:két házasság, a terv: 0 válás. Ez változott, mert kitört a szerelem. De a válás szempontjából hasonló a helyzet, annyi tülönbséggel, hogy én egy 80+-os férjtől válnék , ő pedig egy 50+-os feleségtől. Neki azért- a következmények szempontjából- egyszerűbb. De ha nem akarnék válni, miért rágnám itt a kefét? Egyszerűen tartanám magam az eredeti megállapodáshoz, és kész. Szóval nincs itt semmiféle 'titkos érdek'. Ami meg a helyette történő döntést illeti: nem zárom el a döntéstől és a felismeréstől, csak nem verem bele az orrát a kakiba. Ő pontosan tudja, hogy milyen volt a szexuális életünk 17 évig és milyen az utóbbi 3-ban.
És szellemileg igen friss: ebből tökéletesen le tudná vonni ' hangosan' is a következtetéseket, ha akarná.
2022. aug. 11. 21:39
43/254 A kérdező kommentje:
#39: Pedig erről van szó: fentebb részleteztem, hogy nagyon azonos a kettőnk helyzete, a különbség valóban csak a házastársak kora. És ő pontosan arra a következtetésre jutott, amire én is kezdek, csak sokkal gyorsabban, egyszerűbben. 3 verzió van: 2 válás, 1 válás, 0 válás. Csak az elsőnek és a 3.-nak van értelme. Eredetileg a 0 válást preferálta, most a 2 válást szeretné. És erre vonatkozik az 'ecccerű' kifejezés, ő maga mondta így: döntsünk és váljunk, az össze többi kialakul menet közben, mert minden probléma megoldható, ha szeretjük egymást. De a döntést hideg fejjel kell meghozni, hogy 2 válás vagy 0 válás. Ő meghozta, 1 válást tud 'garantálni'.A kiemelt kifejezés nem az én gondolkodásomra világít rá, hanem a tiédre ill. a 'türhő férfiakéra'.
2022. aug. 11. 21:47
44/254 anonim válasza:
Kerdezo ! 38# vagyok! Csak az elozo kerdesedben amit olvastam irtad ugyan ezt , hogy nem akarsz valni az o erdekeben! Azert irtam . De most meg vilagosodtam . Nezd a ferjed , ne haragudj , hogy ezt irom de le se szrja , hogy te hogy erzed magad , boldogtalan vagy .... stb . En azt mondom jogod van ahoz , hogy nyugodtan , hazugsagok nelkul , bujkalas nelkul eld az eleted! Nem ertek egyet a megcsalas reszevel , de te is ember vagy aki hibazhat ! Ugyhogy ne ostorozd magad . Felesleges. Elhetsz boldogan , vagy maradhatsz a ferjed mellett aki nagyon jo ember ugyan csak leszr teged . Ez neked igy jo ? Miert erdekel , hogy mi lesz vele ha ot annyira sem erdekled , hogy oralisan kielegitsen , vagy orvoshoz menjen? Ne legyel mar martir. Meg megbeszelni sem hajlando . Mint egy nagyra nott gyerek ugy viselkedik .
2022. aug. 11. 21:47
45/254 anonim válasza:
35 évesen hozzámenni egy 60 éves bácsihoz majd 78 éves koráig szexelni vele… :D az szép
2022. aug. 12. 00:03
46/254 anonim válasza:
Mikor össze jöttél vele is tudtad a nagy korkülönbséget, és hogy abból fakadóan el fog jönni ez az idő. Tehát mikor neked még lesz igényed a szexre, de ő nem tudja megadni neked. Mégis hozzá mentél.
Nagyon gerinctelen dolog lenne elhagyni.
Egyéb esetben azt mondanám, válj, és mindenki tud még új életet kezdeni. De ez egy egyedi eset.
2022. aug. 12. 00:15
47/254 anonim válasza:
Férfiként írom, beszéld meg a férjeddel és maradjatok nyitott házasságban vagy barátok, ha nem hajlandó rá, akkor tipli. Én majd, ha 60 évesen elvennék egy 35 éves nőt, aznap tudnám, hogy jön most 10-20 boldog évem maximum, s utána nincs jogom többre, max. barátságra, ennyi.
Ezt aki nem fogadja el ebben a formában, az egy önző ember.
2022. aug. 12. 06:47
48/254 A kérdező kommentje:
#45: Lényegtelen, de pontosítok, ha már erre jártam pont:20 éve egy sármos középkorú férfi volt, most pedig egy vonzó idős úr. Azok nem 'bácsik' szoktak lenni, akikhez 25 évvel fiatalabb, ésszel és pénzzel is rendelkező nők mennek feleségül. (Ilyen értelemben már kitágult a világ:nem mindegy, milyen kulturális, értelmi, érzelmi, fizikális, egészségügyi környezetben él az ember fiatal korában, mert ezt piszkosul meghatározza a közép - ill. idős korát. )
2022. aug. 12. 07:06
49/254 A kérdező kommentje:
#46: Igen, igazad van, pont ezért ( az egyedi eset miatt) merült fel egyáltalán a kérdés.
2022. aug. 12. 07:13
50/254 A kérdező kommentje:
#47:Egyetértek a véleményeddel alapvetően, de éppen emiatt az is felmerül bennem, hogy a férjem nem tud ugyan semmit( ez tuti), de feltételez valamit( a korábbi házasságáról szóló történetek alapján- úgy értem, amit ő mesélt a saját korábbi dolgairól) és ez a feltételezés- a tények konkrét ismerete nélkül- nem zavarja, ha a házasságunk eghyébként rendben működik. Ez viszont inkább azt jelenti, hogy úgy, mint eddig, csendben, látványos változás nélkül...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!