Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog, elégedett férjem életét?
#5: a férjem szinte tökéletes állapotban van, egyrészt a genetikája miatt, másrészt meg azért, mert az elmúlt 20 évben nagyon-nagyon odafigyelek rá. Most jobbak az értékei, mint amikor megismerkedtünk.
Várjam meg, amíg a szerelmem válik, nehogy 2 szék között a pad alá essek? Hát, ez a gondolat maximálisan idegen tőlem. Egyrészt bízom magamban, az érzéseimben, másrészt bízom a szerelmemben, harmadrészt meg ez számomra nem vállalható/kiküszöbölendő kockázat lenne, hanem egy gyennyes mérlegelés. Ezt biztosan nem így csinálnám- mert ez mennyivel tisztességesebb, mint a megcsalás? Azon kívül pedig úgy gondolom, hogy én vagyok annyira teljes, ép, önálló személyiség, hogy remekül megállnék a lábamon egyedül is, de azt hiszem, vagyok annyira jó nő is, hogy vélhetően találnék új kapcsolatot is. Szóval ez nem szempont a válás technikai lebonyolításánál. Itt egyetlen kérdés az, hogy váljak vagy sem?
Szóval 55 évesen neked nem jó a jó élet a férjed mellett, hanem mindenképp csak a szexre gondolsz.
És ha elmúlik ez a fene nagy köd? Nem félsz, hogy bánni fogod az elvesztegetett éveket, amit még a férjeddel tölthettél volna?
#10: 'Nyilván fikció!80 éves férj mellett 20 év együttéléssel az asszony is megette a kenyere javát, eszében nem lenne "megpattanni", de szeretőt keresni sem.'
Nem fikció: 54 éves vagyok, a kenyerem javát megettem valóban, de igen is vágytam szeretőre és rengeteg tervem van még a hátralévő 20-30 évemre. Mit gondolsz, 54-55 évesen egy nő már csak a ravatalozást várhatja? Egy dolog van, amit nem kaphatok meg, egy új gyerek, de ezt nem is akarom, hiszen vannak gyerekeim, boldog vagyok velük. De úgy érzem, hogy minden egyeben megkaphatok, amit akarok- döntenem csak arról kell, hogy ebben a házasságban vagy ezen a házasságon kívül?
A helyedben a válás mellett döntenék. Szánalomból ne maradj a férjed mellett, vállald fel a kapcsolatod. Fájdalmas lesz a lezárás, de utána azt az életet élheted, amire vágysz.
Egyébként biztos vagy benne, hogy a férjed tényleg nem sejt semmit? Egy szexuálisan aktív embernek más a tartása, a kisugárzása.
#13:'Szóval 55 évesen neked nem jó a jó élet a férjed mellett, hanem mindenképp csak a szexre gondolsz.' Nem 'csak' a szexre gondoltam, de valóban: egy idő után nem bírtam szex nélkül, ezért lett a szerető. Ez tudatos döntés volt. A szerelem az már csak jött, ez nem döntés kérdése...
'Nem félsz, hogy bánni fogod az elvesztegetett éveket, amit még a férjeddel tölthettél volna?' De igen, már most 'bánom' azokat az éveket, amit nem vele töltök egy válás esetén- és ez független attól, hogy összejön az új szerelem hosszú távon vagy nem jön össze. Csak piszok nagy különbség az, hogy ' szeretem a férjem és jól élek vele' vagy az, hogy 'szerelmes vagyok egy férfiba'. És az a kérdés, hogy a másodikat megkaphatom-e a férjem 'jólléte' árán? Egyébként hónapokkal ezelőtt azért döngöltek itt földbe, mert 'gerinctelen vagy, szeretőt tartasz'. Most 'gerincesen' felmerül a válás gondolata, ezért taposnak földbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!